SALE vakantie Catalonië ☀ 8 Dagen - 8 dg cruise Beleef het Mediteraanse Leven

Prijs (per persoon)€1062,-€1264,- -16%
Boekingskosten€37,50
Vertrek opZaterdag 23 september 2023
Verblijf8 Dagen -
AccommodatieHotel
Bestemming Frankrijk »  Catalonië »  Barcelona
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Zo goedkoop op vakantie Frankrijk ☀ 8 Dagen - in 8 dg cruise Beleef het Mediteraanse Leven, Barcelona € 1062,-  (per persoon) ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ SALE vakantie Catalonië - Frankrijk met vertrek op zaterdag 23 september 2023 ☀ Veilig boeken bij TUI met repatriëring bij calamiteiten.

8

8 dg cruise Beleef het Mediteraanse Leven

8-daagse naar Balearen bij 8 dg cruise Beleef het Mediteraanse Leven. Cruise per Costa Smeralda, Vertrek vanuit Savona, Inclusief Hotel Service Charge, Ontdek historisch Rome, Slenteren over de Ramblas, Heerlijke pizza in Palermo & inclusief transfers.. Welkom aan boord van de Costa Smeralda. Dit nieuwe schip ziet er schitterend uit, zowel van buiten als binnen. Geniet van het uitzicht bij Plaza of Spain vanaf deze trap heb je een mooi uitzicht. Plof daarna lekker neer in de Trastevere waar je de bars en restaurants kan vinden aan boord van de Costa Smeralda. Aan boord kijk je je ogen uit, maar dit doe je ook zeker als je van boord bent. Breng in Marseille een bezoek aan de Cathédrale de la Major en vergeet niet de de Capella Palatina te bezoeken wanneer je in Palermo bent. Bekijk in Barcelona alle gebouwen die Antoni Gaudí bedacht heeft. En, last but not least, is de laatste stop nabij Rome met zijn Trevi fontein en Colosseum. Wanneer zien we jou aan boord van de Costa Smeralda?

SALE vakantie Catalonië ☀ 8 Dagen - 8 dg cruise Beleef het Mediteraanse Leven
SALE vakantie Catalonië ☀ 8 Dagen - 8 dg cruise Beleef het Mediteraanse Leven
SALE vakantie Catalonië ☀ 8 Dagen - 8 dg cruise Beleef het Mediteraanse Leven
SALE vakantie Catalonië ☀ 8 Dagen - 8 dg cruise Beleef het Mediteraanse Leven

zonvakantie Frankrijk | last minute vakantie Frankrijk | vakantie Frankrijk

Vakantie highlights

  • Cruise per Costa Smeralda
  • Vertrek vanuit Savona
  • Inclusief Hotel Service Charge
  • Ontdek historisch Rome
  • Slenteren over de Ramblas
  • Heerlijke pizza in Palermo & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • ,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 23 september 2023. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2023-05-20. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!