Zon Parijs € 549,- ➤ SunDealz

Prijs (per persoon)€549,-€900,- -39%
Boekingskosten€40,-
Vertrek opDonderdag 23 mei 2024
Verblijf3 Dagen -
AccommodatieHotel
Bestemming Frankrijk »  Parijs Ile de France »  Parijs
VervoerBusreis
ReisorganisatieTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Bodemprijs zonvakantie Frankrijk. 3 Dagen - in 3 dg koor en concertreis Groot Johannes de Heer, Parijs € 549,-  (per persoon). Pak 'm nu! zonvakantie Parijs Ile de France - Frankrijk met vertrek op donderdag 23 mei 2024 ☀ Mooie natuur ☀ Nu veilig boeken bij TUI!

7.5

3 dg koor en concertreis Groot Johannes de Heer

3-daagse Rondreis naar Parijs Ile de France bij 3 dg koor en concertreis Groot Johannes de Heer. In samenwerking met het Groot Johannes de Heer Koor verzorgen wij deze koor en concertreis naar Parijs. Je gaat al het moois ontdekken dat deze stad te bieden heeft. Op zoek naar de bekende bezienswaardigheden, lekker eten en drinken en natuurlijk twee prachtige concerten bezoeken. De reis is op basis van halfpension en ook het vervoer en de overnachtingen zijn al geregeld. Je hoeft alleen nog maar te gaan genieten. Ga je met ons mee naar Parijs?

Zon Parijs € 549,- ➤ SunDealz
Zon Parijs € 549,- ➤ SunDealz
Zon Parijs € 549,- ➤ SunDealz
Zon Parijs € 549,- ➤ SunDealz

zonvakantie Frankrijk | last minute vakantie Frankrijk | vakantie Frankrijk

Faciliteiten accommodatie

  • ,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Donderdag 23 mei 2024. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2024-01-01. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!