Onvergetelijke vakantie Lazio ☀ 4 Dagen logies Terme di Vulci Glamping

Prijs (per persoon)€234,-€275,- -15%
Boekingskosten€40,-
Vertrek opZondag 1 oktober 2023
Verblijf4 Dagen logies
Accommodatie4 Sterren camping
Bestemming Italië »  Lazio »  Canino
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatieTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij TUI

Echt wel! vakantie Italië. 4 Dagen logies in Terme di Vulci Glamping, Canino € 234,-  (per persoon). Onvergetelijke vakantie Lazio - Italië met vertrek op zondag 1 oktober 2023 ☀ Verblijf in 4 sterren camping ☀ Wandelen in de natuur ☀ Nu veilig boeken bij TUI!

8

Terme di Vulci Glamping

4-daagse Autovakantie naar Lazio bij Terme di Vulci Glamping. Super-de-luxe kamperen, In Lazio, vlak bij Toscane, Lago di Bolsena op 33 kilometer, Luxe tenten Aminta van 48 m2, Duik in Etruskische geschiedenis, Tip: combineer met Noord-Italië. Op deze camping kampeer je super-de-luxe in het noorden van deze regio in het hart van Italië. Toegegeven, je moet er wel even een stukje voor rijden vanuit Nederland ... ruim 1500 kilometer maar liefst. Maar dan heb je ook wat. Midden in de wilde schoonheid van de streek is deze camping de perfecte plek om je onder te dompelen in de natuur. Zonder in te leveren op comfort. De luxe tenten van type Aminta zijn met een oppervlakte van 48 m2 absoluut ruim en allemaal voorzien van privé sanitair. Aminta is Etruskisch voor 'liefde' en verliefd word je, zittend op je eigen veranda omgeven door olijfbomen. Verliefd op het land, de streek en de oh zo fijne lokale gerechten. En ach, die 1500 kilometer naar deze heerlijke camping hoeft echt niet in een keer. Het is juist leuk om deze regio te combineren met een verblijf in het noorden van Italië: bijvoorbeeld in de Dolomieten of aan een van de Italiaanse meren. Buone vacanze!

Onvergetelijke vakantie Lazio ☀ 4 Dagen logies Terme di Vulci Glamping
Onvergetelijke vakantie Lazio ☀ 4 Dagen logies Terme di Vulci Glamping
Onvergetelijke vakantie Lazio ☀ 4 Dagen logies Terme di Vulci Glamping
Onvergetelijke vakantie Lazio ☀ 4 Dagen logies Terme di Vulci Glamping

zonvakantie Italië | last minute vakantie Italië | vakantie Italië

Vakantie highlights

  • Super-de-luxe kamperen
  • In Lazio
  • Vlak bij Toscane
  • Lago di Bolsena op 33 kilometer
  • Luxe tenten Aminta van 48 m2
  • Duik in Etruskische geschiedenis
  • Tip: combineer met Noord-Italië

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Restaurant
  • Bar,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zondag 1 oktober 2023. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2023-09-01. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!