Beste deal vakantie Sicilië 🏝️ 8 Dagen - 8 daagse fly drive Sicilië Compleet

Prijs (per persoon)€710,-€855,- -17%
Boekingskosten€40,-
Vertrek opDinsdag 17 oktober 2023
Verblijf8 Dagen -
AccommodatieHotel
Bestemming Italië »  Sicilië »  Agrigento
VervoerInclusief vlucht en huurauto
ReisorganisatieTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkoop op fly & drive herfstvakantie Italië. 8 Dagen - in 8 daagse fly drive Sicilië Compleet, Agrigento € 710,-  (per persoon). Beste deal vakantie Sicilië - Italië met vertrek op dinsdag 17 oktober 2023 ☀ Inclusief vlucht ☀ Inclusief huurauto ☀ Wandelen in de natuur ☀ Nu veilig boeken bij TUI!

8

8 daagse fly drive Sicilië Compleet

8-daagse Rondreis naar Sicilië bij 8 daagse fly drive Sicilië Compleet. Huurauto en overnachtingen, Route vanuit Catania, Kies je ideale reisduur, Actieve vulkaan de Etna, Vele culturele highlights, Culinair genieten & inclusief transfers.. Op Sicilië kun je genieten van cultuur, natuur, prachtig weer en culinaire hoogtepunten. De beste manier om Sicilië te ontdekken is per auto. Deze zeer complete fly drive geeft je een goed beeld van de natuur, cultuur, bevolking en rijke historie van dit schitterende eiland. Van het heuvelachtige groene binnenland, tot de zoutvlaktes aan de westkust, van idyllische stranden tot de indrukwekkende tempels in het zuiden. Vergeet natuurlijk niet te proeven van de befaamde Siciliaanse keuken, ook wel de meest gevarieerde van heel Italië. Prikkel de smaakpapillen met de heerlijke Siciliaanse lekkernijen en de beste lokaal geproduceerde wijnen.

Beste deal vakantie Sicilië 🏝️ 8 Dagen - 8 daagse fly drive Sicilië Compleet
Beste deal vakantie Sicilië 🏝️ 8 Dagen - 8 daagse fly drive Sicilië Compleet
Beste deal vakantie Sicilië 🏝️ 8 Dagen - 8 daagse fly drive Sicilië Compleet
Beste deal vakantie Sicilië 🏝️ 8 Dagen - 8 daagse fly drive Sicilië Compleet

zonvakantie Italië | last minute vakantie Italië | vakantie Italië

Vakantie highlights

  • Huurauto en overnachtingen
  • Route vanuit Catania
  • Kies je ideale reisduur
  • Actieve vulkaan de Etna
  • Vele culturele highlights
  • Culinair genieten & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • ,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Dinsdag 17 oktober 2023. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2023-08-28. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!