Zonvakantie Azoren - Portugal € 1067,- ⁂ vertrek 22 mei 2024

Prijs (per persoon)€1067,-€1404,- -24%
Boekingskosten€40,-
Vertrek opWoensdag 22 mei 2024
Verblijf8 Dagen -
AccommodatieHotel
Bestemming Portugal »  Azoren »  Ponta Delgada
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, repatriëring
Nu boeken bij TUI

OP=OP aanbieding zonvakantie Portugal. 8 Dagen - in 8-daagse rondreis Natuurlijk Sao Miguel, Ponta Delgada € 1067,-  (per persoon). TIP! zonvakantie Azoren - Portugal met vertrek op woensdag 22 mei 2024 ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Mooie natuur ☀ Nu veilig boeken bij TUI!

7.7

8-daagse rondreis Natuurlijk Sao Miguel

8-daagse rondreis Natuurlijk Sao Miguel. Groepsrondreis, NL-sprekende reisleiding, Optionele excursie walvisspotten, Kratermeren van Sete Cidades, Zwavelbronnen van Furnas, De ruige noordkust & inclusief transfers.. Ontdek de veelzijdigheid van São Miguel, want op 'het groene eiland' valt een hoop te zien en te beleven. Tijdens deze rondreis is er tijd in de hoofdstad Ponta Delgada en een aantal dagen in Furnas. Word verliefd in het historische Ponta Delgada op de charme van het oude, gezellige centrum en word verrast door Furnas en haar prachtige omgeving met haar zwavelbronnen en botanische tuinen.

Zonvakantie Azoren - Portugal € 1067,- ⁂ vertrek 22 mei 2024
Zonvakantie Azoren - Portugal € 1067,- ⁂ vertrek 22 mei 2024

zonvakantie Portugal | last minute vakantie Portugal | vakantie Portugal

Vakantie highlights

  • Groepsrondreis
  • NL-sprekende reisleiding
  • Optionele excursie walvisspotten
  • Kratermeren van Sete Cidades
  • Zwavelbronnen van Furnas
  • De ruige noordkust & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • ,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Woensdag 22 mei 2024. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2024-02-05. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!