Ontspannen zonvakantie Turkse Rivièra 🏝️ 8 Dagen logies ontbijt Alp Pasa

Prijs (per persoon)€520,-€929,- -44%
Boekingskosten€37,50
Vertrek opDinsdag 27 juni 2023
Verblijf8 Dagen logies ontbijt
Accommodatie3 Sterren hotel
Bestemming Turkije »  Turkse Rivièra »  Antalya
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Korting zonvakantie Turkije ☀ 8 Dagen logies ontbijt in Alp Pasa, Antalya € 520,-  (per persoon) ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Verblijf in 3 sterren hotel ☀ Ontspannen zonvakantie Turkse Rivièra - Turkije met vertrek op dinsdag 27 juni 2023 ☀ Veilig boeken bij TUI met repatriëring bij calamiteiten.

7.9

Alp Pasa

8-daagse naar Turkse Rivièra bij Alp Pasa. Intiem en kleinschalig, Midden in het historische centrum, A la carte dineren bij kaarslicht, Met Nederlandstalige eigenaar, In Ottomaanse sferen, Uniek en intiem hotel & inclusief transfers.. Authentiek, karakteristiek en kleinschalig. Deze accommodatie ligt in een unieke omgeving. Puur genieten van elkaar en de omgeving. Deze stijlvolle Ottomaanse residentie bestaat uit 4 'Konak' huizen uit de 17e 18e eeuw, en is volledig gerestaureerd in de originele stijl. Het heeft sierlijke plafonds, antieke open haarden en handgemaakte deuren en kasten. Het ligt in de historische stadskern van Antalya en werd vroeger door kooplieden gebruikt om hun gasten te ontvangen. In het uitstekende à la carte restaurant is er af en toe live muziek bij kaarslicht tijdens het diner. En als leuk extraatje de eigenaar spreekt Nederlands.

Ontspannen zonvakantie Turkse Rivièra 🏝️ 8 Dagen logies ontbijt Alp Pasa
Ontspannen zonvakantie Turkse Rivièra 🏝️ 8 Dagen logies ontbijt Alp Pasa
Ontspannen zonvakantie Turkse Rivièra 🏝️ 8 Dagen logies ontbijt Alp Pasa
Ontspannen zonvakantie Turkse Rivièra 🏝️ 8 Dagen logies ontbijt Alp Pasa

zonvakantie Turkije | last minute vakantiedeal Turkije | vakantiedeal Turkije

Vakantie highlights

  • Intiem en kleinschalig
  • Midden in het historische centrum
  • A la carte dineren bij kaarslicht
  • Met Nederlandstalige eigenaar
  • In Ottomaanse sferen
  • Uniek en intiem hotel & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Restaurant
  • Bar
  • Roomservice,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Dinsdag 27 juni 2023. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2023-05-02. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!