Last minute Bahamas april/mei

Bahamas 25390132 123rf
Werelddeel: Noord-Amerika
Vliegafstand: minder dan 9 uur
Taal: Engels
Valuta: Bahamaanse Dollar
Reisdocumenten: Paspoort
Beste reistijd: Lente, Winter
Reisvaccinatie: Niet noodzakelijk (toon advies)

Goedkope zonvakantie Bahamas 2021? De goedkoopste last minute Bahamas all inclusive vakantie aanbiedingen vind je hier! ✓super last minute ✓all inclusive hotel ✓strandvakantie

 

Zonvakantie aanbiedingen bahamas

Elke dag de nieuwste vakantiedeals van de beste reisorganisaties verzameld.

Vakantie aanbiedingen Sunweb van 15 april

Even geen deals. Bekijk de aanbiedingen bij onze aanbevolen reisaanbieders.

Vakantie aanbiedingen TUI van 15 april

Even geen deals. Bekijk de aanbiedingen bij onze aanbevolen reisaanbieders.
 

Beste reisaanbieders voor bahamas

 

Vakantie weer bahamas komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: zeer lichte bewolking
23°C 0mm
6m/s 67% 19%
16 april
24°C / 23°C
onbewolkt
17 april
25°C / 24°C
onbewolkt
18 april
26°C / 24°C
onbewolkt
19 april
26°C / 25°C
zeer lichte bewolking
20 april
25°C / 25°C
lichte regen
21 april
26°C / 25°C
half bewolkt
22 april
26°C / 25°C
lichte regen
23 april
25°C / 25°C
onbewolkt
24 april
25°C / 25°C
lichte regen
25 april
25°C / 25°C
onbewolkt
26 april
25°C / 24°C
zeer lichte bewolking
27 april
25°C / 24°C
lichte regen
 

It's better in the Bahamas

Op de Bahamas zijn de Caribische invloeden duidelijk aanwezig. Het weer is hier prachtig en de temperatuur van de zee is nooit lager dan 20 graden. Vermaak je met de vele watersporten en bewonder het prachtige onderwaterleven in het koraal rond de Bahamas, winkel in gezellige winkelstraten en geniet van het bruisende nachtleven. De prachtige bahamas is misschien wel de meest onderschatte zonvakantie bestemming van de Caribbean. Er zijn prachtige witte en zelfs roze stranden, het water is kristal helder en herbergt één van s’werelds grootste koraalriffen. De Bahamas hebben prachtige steden als Freeport en het mondaine Nassau. Het is een fantastische bestemming voor een last minute zonvakantie.

De exotische Bahamas bestaan uit vele kleine idyllische en paradijselijke eilanden. Het is heerlijk vertoeven op de palmstranden en voor de kust kan worden gezwommen met dolfijnen.Wanneer dat te gewoon is kan men, op het eilandje Big Major Cay zwemmen met de verwilderde varkens, die daar leven. De natuur op de Bahamas is prachtig en het klimaat is er heerlijk. Het is dan ook niet voor niets dat de bewoners zeggen, It’s better in the Bahamas.

De grootste eilanden zijn Grand Bahama, met de stad Freeport New Providence Island, met hoofdstad Nassau. Voor de kust van Nassau ligt Paradise Island, wat bijna volledig bebouwd is met luxe hotels en resorts. Hier kan men genieten van alle luxe die hoort bij een last minute zonvakantie Bahamas. Vanuit de steden kunnen excursies gemaakt worden. Tussen de koraalriffen kan uitstekend gedoken worden. Ook is er vol op gelegenheid voor de vele verschillende watersporten.

Uitgaan op de Bahamas

Het nachtleven vindt voornamelijk plaats in de twee grootste steden van de Bahamas, Freeport en Nassau. Ook op Paradise Island, wat tegenover Nassau ligt heeft een bruisend nachtleven. Deze gebieden zijn echt op de toeristen, die heerlijk willen stappen, gericht.Er zijn diverse bars, clubs en discotheken, maar ook een aantal casino’s om je in te vermaken.

Beoordeling Bahamas

8 (1 beoordeling)