St Maarten 170562 Pixabay
Werelddeel: Noord-Amerika
Vliegafstand: minder dan 9 uur
Taal: Nederlands, Engels
Valuta: Antilliaanse Gulden
Reisdocumenten: Paspoort
Beste reistijd: Gehele jaar!

Goedkope zonvakantie Sint Maarten 2020-2021? De goedkoopste last minute Sint Maarten all inclusive vakantie aanbiedingen vind je hier! ✓super last minute ✓all inclusive hotel ✓strandvakantie

 

Goedkope zonvakanties sint maarten

 

Vakantie weer sint maarten komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: lichte regen
28°C 2mm
10m/s 77% 74%
31 oktober
27°C / 27°C
lichte regen
1 november
28°C / 27°C
lichte regen
2 november
28°C / 27°C
lichte regen
3 november
27°C / 27°C
lichte regen
4 november
27°C / 27°C
lichte regen
5 november
27°C / 27°C
lichte regen
6 november
27°C / 27°C
matige regen
7 november
27°C / 26°C
matige regen
8 november
27°C / 26°C
zware regenval
9 november
27°C / 25°C
zware regenval
10 november
28°C / 26°C
zware regenval
11 november
28°C / 27°C
matige regen
 

Natuur, cultuur en ontspanning

Het Nederlands Franse eiland Sint Maarten is een heerlijke bestemming voor een strandvakantie. Rondom het kleine eiland zijn tientallen prachtige witte zandstranden. Ook is dit een prachtige locatie om te duiken en snorkelen in de koraalriffen voor de kust. Met haar stranden, resorts en uitgaansgelegenheden, is het Caraïbische Sint Maarten een heerlijke zonvakantie bestemming.

De cultuur op Sint Maarten is een samenvoeging van allerlei Europese maar ook Caraïbische invloeden. Dit uit zich vooral inde klederdracht, muziek en dans, maar ook in de architectuur, zowel in het Franse deel als het Nederlandse deel van het eiland. Tijdens het snorkelen en duiken op de vele locaties rondom Sint Maarten, kan men de prachtige koraalriffen met de kleurrijke dieren die er leven bewonderen. Ook op het eiland is er prachtige natuur, zoals in de noordelijk punt Anse Marcel, waar men heerlijk kan wandelen. In het midden van het eiland ligt de 411 meter hoge ‘berg’ Pic Paradis. Hier kan men deelnemen aan jungletochten.

Rondom het eiland liggen bijna 40 prachtige schone witte zandstranden, van gezellig drukke stranden tot heerlijk rustige stranden. De faciliteiten hier zijn vaak uitstekend, met douches en eetgelegenheden, verhuur van parasols en strandbedden. Ook zijn er vaak watersportcentra aanwezig, zodat men verschillende watersporten kan beoefenen. Ontspanning en plezier is hier gegarandeerd.

Uitgaan op Sint Maarten

Het spetterende uitgaansleven is iets waar Sint Maarten om bekend staat. Philipsburg heeft een gezellige boulevard, waar veel restaurants, bars en terrasjes te vinden zijn. In Orient Bay zijn veel uitgaansgelegenheden langs het strand te vinden. In en rond Maho Bay en Simpson Bay zijn voornamelijk veel restaurants, bars, nachtclubs en ook casino’s te vinden. In verschillende All inclusive resorts zijn ook discotheken en wellnesscentra aanwezig.

lees verder...

Reviews Sint Maarten

9 (1 beoordeling)