✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Griekenland Kos 45059719 123rf
Werelddeel: Europa
Vliegafstand: minder dan 4 uur
Taal: Grieks
Valuta: Euro
Reisdocumenten: Paspoort of ID-kaart
Beste reistijd: Lente, Zomer, Herfst

Goedkope zonvakantie Kos 2020-2021? De goedkoopste last minute Kos all inclusive vakantie aanbiedingen vind je hier! ✓super last minute ✓all inclusive hotel ✓strandvakantie

 

Goedkope zonvakanties kos

 

Vakantie weer kos komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: onbewolkt
17°C 0mm
9m/s 61% 0%
27 november
16°C / 16°C
onbewolkt
28 november
16°C / 15°C
onbewolkt
29 november
18°C / 16°C
matige regen
30 november
19°C / 16°C
zware regenval
1 december
18°C / 17°C
zware regenval
2 december
18°C / 17°C
matige regen
3 december
17°C / 16°C
onbewolkt
4 december
16°C / 16°C
bewolkt
5 december
16°C / 15°C
onbewolkt
6 december
16°C / 16°C
onbewolkt
7 december
19°C / 16°C
matige regen
8 december
19°C / 18°C
matige regen
 

Cultureel Kos

Voor de kust van Turkije ligt het Griekse eiland Kos, met haar ongerepte stranden en schitterende kust wateren. Het eiland heeft een prachtige natuur, met vele monumenten en ruïnes uit haar lange geschiedenis. Het is een heerlijke bestemming voor je last minute of all inclusive zonvakantie.

Kos stad, de hoofdstad van het eiland Kos, is ook het toeristische en culturele centrum van het eiland. In de oude stad vind je lokale oude ambachten een aantal markten, waar de, op het eiland geteelde, gewassen, zoals olijven en druiven worden verhandeld. Op Kos wordt ook veel rode en witte wijnen geproduceerd. Deze kan je proeven in wijnhuizen en restaurants.

In het centrum van de stad, vind je allerlei boetiekjes, maar ook moderne winkelstraten, waar je even lekker kunt shoppen. Wandel door de straatjes van het oude centrum van de stad, naar het strand. Daar kan je genieten van Zon, zee en heerlijk lokaal ambachtelijk softijs.

Naast de rijke geschiedenis en cultuur, kent het eiland ook een fantastische natuur, met heerlijke zandstranden. Vooral bij Kardemena vind je populaire zandstranden, echter veel stranden op het eiland zijn afgelegen. Na een heerlijke wandeling kan je uitkomen op een rustig strandje, zonder veel toeristen om je heen. Ook bij de badplaatsen Marmari, Mastihari en Psalidi vind je heerlijke stranden zonder overbevolking van toeristen.

Uitgaan op Kos

Er zijn voldoende uitgaansgelegenheden op Kos, maar niet zoveel dat het nachtleven op het eiland je vakantie zal overheersen. In Kardamena zijn een aantal bars en clubs, welke populair zijn bij jonge toeristen. Er zijn ook taverna’s en restaurants waar je een wat rustigere nacht kunt hebben, met een paar drankjes en wat muziek.

lees verder...

Beoordeling Kos

(0 beoordelingen)