✔ Goedkope Coronatest voor reizen: €109,- ➜ Conform Covid-19 protocol heeft u een PCR test reiscertificaat nodig voor alle vakanties (ook als u gevaccineerd bent). De PCR test kunt u vandaag regelen (dezelfde dag uitslag)! ❤

Last minute Ameland mei/juni

Ameland 1734468 Pixabay

Goedkope strandvakantie Ameland boeken? De goedkoopste last minute Ameland vakantie aanbiedingen vind je hier! ✓super last minutesall inclusive hotels

 

Strandvakantie aanbiedingen ameland

Elke dag de nieuwste vakantiedeals van de beste reisorganisaties verzameld.

Aanbiedingen Sunweb van 10 mei

Even geen deals. Bekijk de aanbiedingen bij onze aanbevolen reisaanbieders.

Aanbiedingen TUI van 10 mei

Even geen deals. Bekijk de aanbiedingen bij onze aanbevolen reisaanbieders.
 

Beste reisaanbieders voor ameland

 

Vakantie weer ameland komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: bewolkt
12°C 0mm
6m/s 89% 100%
12 mei
11°C / 10°C
bewolkt
13 mei
9°C / 9°C
lichte regen
14 mei
9°C / 9°C
lichte regen
15 mei
10°C / 9°C
lichte regen
16 mei
10°C / 8°C
lichte regen
17 mei
11°C / 8°C
onbewolkt
18 mei
11°C / 9°C
lichte regen
19 mei
12°C / 10°C
lichte regen
20 mei
10°C / 9°C
lichte regen
21 mei
10°C / 8°C
lichte regen
22 mei
9°C / 9°C
lichte regen
23 mei
9°C / 8°C
lichte regen
 

Actief op Ameland

Het eiland Ameland biedt gelegenheid voor een heerlijk actieve vakantie. Je kan hier deelnemen aan allerlei activiteiten. Heerlijk ontspannen en genieten van de natuur en de dorpen op het eiland of het strand en de zee, kan hier natuurlijk ook. De stranden van Ameland zijn schoon en veilig. Al 28 jaar op rij heeft Ameland een Blauwe vlag voor haar stranden gekregen. Wanneer je verblijft in een hotel, op een vakantiepark of camping op Ameland, dan weet je dat zorgeloos kunt genieten van de stranden.

Op het eiland kunt de meest uiteenlopende activiteiten bedrijven. Van wandelen, fietsen en paardrijden, tot zweefvliegen en parachutespringen. Op Ameland is niets te gek. Er worden ook excursies aangeboden op het eiland. Niet alleen kan je het Wad of het strand op, ook zijn er culturele excursies en natuurexcursies op het eiland.

Een overtocht naar Ameland kost in de zomer periode bijna 15 euro, per volwassene. Voor kinderen zijn er gereduceerde tarieven. De allerkleinsten, tot 3 jaar oud, reizen gratis. Ga je met je auto, dan kost een overtocht Ameland bijna 100 euro extra. Het tarief voor een auto exclusief inzittenden is in de zomer ruim 95 euro.

Uitgaan op Ameland

In de 4 dorpen op het eiland zijn diverse restaurantjes, waar je overdag heerlijk een terrasje kunt pakken en een hapje eten. In de avond zijn er in de dorpen Nes en Hollum ook cafés en discotheken, waar je tot in de late uurtjes kunt uitgaan.

Beoordeling Ameland

(0 beoordelingen)