Je kunt vanaf nu een vakantie boeken met vroegboekkorting voor 2020 / 2021

Ameland 1734468 Pixabay

Goedkope strandvakantie Ameland boeken? De goedkoopste last minute Ameland vakantie aanbiedingen vind je hier! ✓super last minutesall inclusive hotels

Jammer zeg... even geen vakantiedeals voor deze bestemming. Bekijk snel alle andere zonvakantie aanbiedingen!
 

Goedkope zonvakanties ameland

 

Actief op Ameland

Het eiland Ameland biedt gelegenheid voor een heerlijk actieve vakantie. Je kan hier deelnemen aan allerlei activiteiten. Heerlijk ontspannen en genieten van de natuur en de dorpen op het eiland of het strand en de zee, kan hier natuurlijk ook. De stranden van Ameland zijn schoon en veilig. Al 28 jaar op rij heeft Ameland een Blauwe vlag voor haar stranden gekregen. Wanneer je verblijft in een hotel, op een vakantiepark of camping op Ameland, dan weet je dat zorgeloos kunt genieten van de stranden.

Op het eiland kunt de meest uiteenlopende activiteiten bedrijven. Van wandelen, fietsen en paardrijden, tot zweefvliegen en parachutespringen. Op Ameland is niets te gek. Er worden ook excursies aangeboden op het eiland. Niet alleen kan je het Wad of het strand op, ook zijn er culturele excursies en natuurexcursies op het eiland.

Een overtocht naar Ameland kost in de zomer periode bijna 15 euro, per volwassene. Voor kinderen zijn er gereduceerde tarieven. De allerkleinsten, tot 3 jaar oud, reizen gratis. Ga je met je auto, dan kost een overtocht Ameland bijna 100 euro extra. Het tarief voor een auto exclusief inzittenden is in de zomer ruim 95 euro.

Uitgaan op Ameland

In de 4 dorpen op het eiland zijn diverse restaurantjes, waar je overdag heerlijk een terrasje kunt pakken en een hapje eten. In de avond zijn er in de dorpen Nes en Hollum ook cafés en discotheken, waar je tot in de late uurtjes kunt uitgaan.

lees verder...

0
0
0
s2sdefault

Vakantieweer ameland

Verwacht voor morgen: lichte regen
8°C 0mm
10m/s 83% 2%
3 april
6°C / 5°C
lichte regen
4 april
7°C / 5°C
licht bewolkt
5 april
12°C / 5°C
licht bewolkt
6 april
12°C / 8°C
onbewolkt
7 april
9°C / 8°C
zwaar bewolkt
8 april
12°C / 9°C
half bewolkt