Spanje Costa Del Sol 20793598 123rf
Werelddeel: Europa
Vliegafstand: minder dan 2 uur
Taal: Spaans
Valuta: Euro
Reisdocumenten: Paspoort of ID-kaart
Beste reistijd: Gehele jaar!

Goedkope zonvakantie Costa del Sol 2020? De goedkoopste last minute Costa del Sol all inclusive vakantie aanbiedingen vind je hier! ✓super last minute ✓all inclusive hotel ✓strandvakantie

 

Goedkope zonvakanties costa del sol

 

Vakantie weer costa del sol komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: half bewolkt
29°C 0mm
6m/s 20% 28%
26 september
23°C / 19°C
onbewolkt
27 september
25°C / 19°C
onbewolkt
28 september
25°C / 21°C
zwaar bewolkt
29 september
24°C / 20°C
zwaar bewolkt
30 september
25°C / 19°C
onbewolkt
1 oktober
24°C / 18°C
onbewolkt
2 oktober
26°C / 17°C
zwaar bewolkt
3 oktober
27°C / 18°C
onbewolkt
4 oktober
29°C / 19°C
zwaar bewolkt
5 oktober
27°C / 19°C
licht bewolkt
6 oktober
25°C / 19°C
onbewolkt
7 oktober
26°C / 19°C
geheel bewolkt
 

Actieve strandvakantie Costa del Sol

De Costa de Sol doet haar naam eer aan. Hier liggen de populaire badplaatsen Torremolinos, Fuengirola, Marbella, Torre del Mar en natuurlijk Malaga. Jaarlijks komen veel toeristen naar deze streek om te genieten van een heerlijke lastminute zonvakantie Costa del Sol. Met ongeveer 2800 zonuren per jaar en vele dagen met een gemiddelde temperatuur rond de 30 graden is deze 300 kilometer lange kuststrook terecht een Zonnekust.

Het heerlijke weer en de prachtige stranden aan de Costa del Sol is zijn de belangrijkste redenen waarom de toeristen in grote getalen naar dit deel van de Spaanse kust komen. De bekendste badplaatsen hier zijn Marbella en Torremolinos. Hier tussen ligt het iets rustigere Fuengirola. Deze drie plaatsen delen 44 kilometer goudgele zandstranden met talloze beachclubs. Op en aan deze stranden zijn allerlei activiteiten en watersporten mogelijk.
In en om de kuststeden zijn diverse andere toeristische attracties zoals pretparken, waterparken en dierentuinen. Ook zijn er allerlei tours en culturele uitstapjes mogelijk of de meer avontuurlijke activiteiten

Uitgaan in Costa del Sol

De Costa del Sol is uitermate populair bij de europese toeristen, dit zorgt er dan ook voor dat het uitgaansleven hier bruist zoals nergens anders. Geniet in de restaurants van de lokale specialiteiten alvorens het nachtleven in te duiken. Er zijn veel leuke beachclubs, bars en cafés te vinden in de bekende badplaatsen. Ook zijn er trendy clubs en discotheken, of wanneer je even niet wilt dansen, zijn er andere uitgaansgelegenheden zoals casino’s. Het nachtleven aan de Costa del Sol is één groot feest. Ontdek tijdens een lastminute zonvakantie Costa del Sol waarom juist deze kuststreek zo populair is.

lees verder...

Reviews Costa del Sol

(0 beoordelingen)