Aanbieding vakantie Bali 🏝️ Puri Saron

Prijs (per persoon)€1301,-€1859,- -30%
Vertrek opDonderdag 26 januari 2023
Verblijf9 Dagen logies ontbijt
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Indonesië »  Bali »  Seminyak
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieTravelStore
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TravelStore

Goedkope winterzon vakantie Indonesië ☀ 9 Dagen logies ontbijt in Puri Saron, Seminyak ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Vliegvakantie met vertrek vanaf Amsterdam ☀ € 1301,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 4 sterren hotel ☀ Aanbieding vakantie Bali - Indonesië met vertrek op donderdag 26 januari 2023 ☀ Veilig boeken bij TravelStore met geld terug garantie bij calamiteiten.

8

Puri Saron

Gezelligheid met goede service, niet ver van de hipste clubs en aan een prachtig strand, dat zijn de hoofdingredienten voor een fijne vakantie op Bali. Het Puri Saron hotel ligt in het trendy...

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Donderdag 26 januari 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TravelStore, op datum van publicatie: 2022-12-21. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!