Goedkope vakantie Gran Canaria 🏝️ Hotel Mirador Maspalomas by Dunas - winterzon

Prijs (p.p.) €434,-€469,-  -7%
Vertrek opMaandag 21 juni 2021
Verblijf4 Dagen halfpension
Accommodatie
Bestemming Canarische Eilanden »  Gran Canaria »  Maspalomas
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorSunweb
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij Sunweb

Goedkope vakantie Canarische Eilanden ☀ 4 Dagen halfpension in Hotel Mirador Maspalomas by Dunas - winterzon, Maspalomas ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ € 434,- p.p. (op basis van 2 pers.) ☀ Zwembad met glijbaan ☀ Piratenbootje voor kids ☀ Nette, ruime kamers ☀ Gratis shuttlebusje naar het strand ☀ Goedkope vakantie Gran Canaria met vertrek op maandag 21 juni 2021 ☀ Veilig boeken bij Sunweb met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje.

7.9

Hotel Mirador Maspalomas by Dunas - winterzon

Hotel Mirador Maspalomas by Dunas heeft alles in huis voor een heerlijke vakantie op het zonnige eiland Gran Canaria. Er zijn zwembaden voor de nodige uurtjes waterpret, een speeltuin waar kleine vakantiegangers kunnen spelen en voor lekker eten wordt gezorgd in het restaurant. En wil je naar het strand, dan kan dat heel gemakkelijk met het gratis shuttlebusje. Fijne vakantie!

Goedkope vakantie Gran Canaria 🏝️ Hotel Mirador Maspalomas by Dunas - winterzon
Goedkope vakantie Gran Canaria 🏝️ Hotel Mirador Maspalomas by Dunas - winterzon
Goedkope vakantie Gran Canaria 🏝️ Hotel Mirador Maspalomas by Dunas - winterzon
Goedkope vakantie Gran Canaria 🏝️ Hotel Mirador Maspalomas by Dunas - winterzon

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor hotel faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 21 juni 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Sunweb, op datum van publicatie: 2021-03-25. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!