Last minute vakantie Lanzarote 🏝️ Los Zocos Club Resort

Prijs (p/p)€636,-€766,- -17%
Vertrek opDonderdag 10 juni 2021
Verblijf8 Dagen all inclusive
Accommodatie4 Sterren appartement
Bestemming Canarische Eilanden »  Lanzarote »  Costa Teguise
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope vakantie Canarische Eilanden ☀ 8 Dagen all inclusive in Los Zocos Club Resort, Costa Teguise ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Vliegvakantie met vertrek vanaf Rotterdam ☀ € 636,- p/p ☀ Verblijf in 4 sterren appartement ☀ Last minute vakantie Lanzarote - Canarische Eilanden met vertrek op donderdag 10 juni 2021 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

7.8

Los Zocos Club Resort

Los Zocos Club Resort is ruim opgezet en gelegen rondom twee grote zwembaden. Maak met het hele gezin plezier bij het zwembad en doe mee aan één van de vele activiteiten. Of boek een 'adults only' privilege appartement en geniet in alle rust van je favoriete drankje en tapas in de Premium Plaza Poolbar. Het strand is op loopafstand, maar het 'chill out' zwembad lonkt natuurlijk ook. Los Zocos is een prima vakantieadres voor een heerlijke vakantie!

Last minute vakantie Lanzarote 🏝️ Los Zocos Club Resort
Last minute vakantie Lanzarote 🏝️ Los Zocos Club Resort
Last minute vakantie Lanzarote 🏝️ Los Zocos Club Resort
Last minute vakantie Lanzarote 🏝️ Los Zocos Club Resort

Faciliteiten accommodatie

  • Maar liefst 6 zwembaden
  • Voor ieder wat wils
  • Gemoedelijk vakantieadres
  • Luxe: privilege appartementen
  • Lekker plonzen in de zwembaden
  • Zo op het strand & in het centrum

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Donderdag 10 juni 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-06-09. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!