Goedkope zonvakantie Tenerife 馃彎锔徛燞D Parque Crist贸bal Tenerife

Prijs (p/p)€548,-€806,- -32%
Vertrek opZaterdag 26 juni 2021
Verblijf8 Dagen
Accommodatie4 Sterren bungalow
Bestemming Canarische Eilanden »  Tenerife »  Playa de Las Americas
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope zonvakantie Canarische Eilanden 鈽聽8 Dagen in HD Parque Crist贸bal Tenerife, Playa de Las Americas 鈽聽Inclusief vlucht en transfer 鈽聽Vliegvakantie met vertrek vanaf Eindhoven 鈽聽€ 548,- p/p 鈽聽Verblijf in 4 sterren bungalow 鈽聽Goedkope zonvakantie Tenerife met vertrek op zaterdag 26 juni 2021 鈽聽Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje.

8.7

HD Parque Crist贸bal Tenerife

Het in Playa de Las Americas gelegen HD Parque Crist贸bal Tenerife een feest voor jong en oud. De kids springen in en uit het zwembad en zijn voor je het weet onderweg naar de speeltuin. 鈥淧ap, kunnen we vanavond weer naar de disco? En oh ja, mag ik een ijsje?鈥 Zorgeloos kun je overal 'ja' op antwoorden en weg zijn ze weer. Bij de TUI Kids' Club vermaken ze zich ook prima. Dit is de vakantie zoals je je had voorgesteld ... Een familie bungalowpark van alle gemakken voorzien. En zo vaak als je wil naar Siam Waterpark, als je de toegang tot dit grootste waterpark van Europa erbij boekt. Here we come, crazyrivers, trechterglijbanen en watervallen! Parque Crist贸bal Tenerife bezorgt iedereen een glimlach.

Goedkope zonvakantie Tenerife 馃彎锔徛燞D Parque Crist贸bal Tenerife
Goedkope zonvakantie Tenerife 馃彎锔徛燞D Parque Crist贸bal Tenerife
Goedkope zonvakantie Tenerife 馃彎锔徛燞D Parque Crist贸bal Tenerife
Goedkope zonvakantie Tenerife 馃彎锔徛燞D Parque Crist贸bal Tenerife

Faciliteiten accommodatie

  • Moderne, brandschone bungalows
  • Volop vermaak voor volwassenen
  • All Inclusive smaakt naar meer
  • Kinderdromen komen uit
  • Met kidsbungalows en kinderbuffet
  • Siam Waterpark bij te boeken

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 26 juni 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-04-14. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!