Goedkoop op zonvakantie Tenerife 🏝️ RIU Buenavista

Prijs (per persoon)€927,-€1204,- -23%
Vertrek opZondag 25 september 2022
Verblijf8 Dagen all inclusive
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Canarische Eilanden »  Tenerife »  Playa Paraiso
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieTravelStore
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TravelStore

Goedkope zonvakantie Canarische Eilanden ☀ 8 Dagen all inclusive in RIU Buenavista, Playa Paraiso ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Vliegvakantie met vertrek vanaf Amsterdam ☀ € 927,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 4 sterren hotel ☀ Goedkoop op zonvakantie Tenerife - Canarische Eilanden met vertrek op zondag 25 september 2022 ☀ Veilig boeken bij TravelStore met geld terug garantie bij calamiteiten.

6

RIU Buenavista

Dikke pret voor jong en oud in het compleet gerenoveerde RIU Buenavista. De kids hebben de tijd van hun leven in de miniclub. In de tussentijd leef jij je uit in de fitness en kom je daarna...

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zondag 25 september 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TravelStore, op datum van publicatie: 2022-08-22. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!