Heerlijke vakantie Aruba 🏝️ Renaissance Wind Creek Aruba All Inclusive Resort

Prijs (per persoon)€2119,-€2381,- -11%
Vertrek opDonderdag 25 augustus 2022
Verblijf9 Dagen
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Aruba »  Aruba »  Oranjestad
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope zomervakantie Aruba ☀ 9 Dagen in Renaissance Wind Creek Aruba All Inclusive Resort, Oranjestad ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ € 2119,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 4 sterren hotel ☀ Heerlijke vakantie Aruba - Aruba met vertrek op donderdag 25 augustus 2022 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

8.7

Renaissance Wind Creek Aruba All Inclusive Resort

9-daagse Zonvakantie naar Aruba bij Renaissance Wind Creek Aruba All Inclusive Resort. Helemaal All Inclusive, Privé-eiland met groot strand, In centrum van Oranjestad, Marina Hotel - Adult Only, Ocean Suites - familievriendelijk, Helemaal hip: duurzaam hotel & inclusief transfers.. Ervaar deze unieke manier van vakantie vieren. Het resort is bijzonder en ligt in het levendige moderne centrum. Het resort bestaat uit twee delen Het suites gedeelte is het onderkomen voor een ieder die op zoek is naar rust en ruimte, zoals families en gezinnen. Het Marina hotel is exclusief beschikbaar voor volwassenen. Een hip en trendy hotel met een prachtig uitzicht vanaf de lobby. Je verblijft hier op basis van all inclusive. Samen met het privé eiland en de vele restaurants, winkels en bars een uitstekende keuze voor jouw vakantie.

Heerlijke vakantie Aruba 🏝️ Renaissance Wind Creek Aruba All Inclusive Resort
Heerlijke vakantie Aruba 🏝️ Renaissance Wind Creek Aruba All Inclusive Resort
Heerlijke vakantie Aruba 🏝️ Renaissance Wind Creek Aruba All Inclusive Resort
Heerlijke vakantie Aruba 🏝️ Renaissance Wind Creek Aruba All Inclusive Resort

Vakantie highlights

  • Helemaal All Inclusive, Privé-eiland met groot strand, In centrum van Oranjestad, Marina Hotel - Adult Only, Ocean Suites - familievriendelijk, Helemaal hip: duurzaam hotel & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Restaurant
  • Bar
  • Roomservice
  • Fitness,

Corona informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Donderdag 25 augustus 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-05-22. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!