TIP zonvakantie Bonaire 🏝️ Hamlet Oasis

Prijs (per persoon)€730,-€859,- -15%
Vertrek opWoensdag 24 augustus 2022
Verblijf9 Dagen
Accommodatie3 Sterren appartement
Bestemming Bonaire »  Bonaire »  Kralendijk
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope zomervakantie Bonaire ☀ 9 Dagen in Hamlet Oasis, Kralendijk ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ € 730,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 3 sterren appartement ☀ TIP zonvakantie Bonaire - Bonaire met vertrek op woensdag 24 augustus 2022 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

8.6

Hamlet Oasis

9-daagse Zonvakantie naar Bonaire bij Hamlet Oasis. Het terras is hier je thuis, Aandacht voor iedere gast, Goede prijs en hoge kwaliteit, Oase van rust bij de zee, Met PADI-duikschool op het park, Duik in de helderblauwe zee & inclusief transfers.. Rustig gelegen cottages met fijne appartementen en een ruim terras op slechts een paar stappen van de helderblauwe Caribische Zee. Je wordt hier omringd door tropische tuinen en bloemenpracht. 's Middags lekker afkoelen in het zwembad met magnesium water of met een duik in de zee. Dit is een oase van rust bij de zee.

TIP zonvakantie Bonaire 🏝️ Hamlet Oasis
TIP zonvakantie Bonaire 🏝️ Hamlet Oasis
TIP zonvakantie Bonaire 🏝️ Hamlet Oasis
TIP zonvakantie Bonaire 🏝️ Hamlet Oasis

Vakantie highlights

  • Het terras is hier je thuis, Aandacht voor iedere gast, Goede prijs en hoge kwaliteit, Oase van rust bij de zee, Met PADI-duikschool op het park, Duik in de helderblauwe zee & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Duikschool,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Woensdag 24 augustus 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-07-15. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!