Aanbieding vakantie Curacao 🏝️ Bayside Boutique Blue Bay

Prijs (per persoon)€1293,-€1596,- -19%
Vertrek opMaandag 27 maart 2023
Verblijf9 Dagen
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Curacao »  Curacao »  Blauw Baai
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope vakantie Curacao ☀ 9 Dagen in Bayside Boutique Blue Bay, Blauw Baai ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ € 1293,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 4 sterren hotel ☀ Aanbieding vakantie Curacao - Curacao met vertrek op maandag 27 maart 2023 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

8.9

Bayside Boutique Blue Bay

9-daagse Zonvakantie naar Curacao bij Bayside Boutique Blue Bay. Kleinschalig boutique hotel, Voor de liefhebber van rust, Golfbaan om de hoek, Genieten van de lokale keuken, Service met een glimlach, Een paar stappen tot het strand & inclusief transfers.. Dit hotel is een kleinschalig en exclusief boutique hotel met een eigen restaurant genaamd Pictures. Op slechts 50 meter vind je het strand van Blauw Baai en in de directe omgeving liggen een 18 holes golfbaan, strandwinkel, tennisbanen, restaurants, duikschool en een kinderspeeltuin. Met 36 hotelkamers, een rustig resort waarbij persoonlijke service en gastvrijheid een grote rol spelen. De golfbaan ligt dichtbij.

Aanbieding vakantie Curacao 🏝️ Bayside Boutique Blue Bay
Aanbieding vakantie Curacao 🏝️ Bayside Boutique Blue Bay
Aanbieding vakantie Curacao 🏝️ Bayside Boutique Blue Bay
Aanbieding vakantie Curacao 🏝️ Bayside Boutique Blue Bay

Vakantie highlights

  • Kleinschalig boutique hotel, Voor de liefhebber van rust, Golfbaan om de hoek, Genieten van de lokale keuken, Service met een glimlach, Een paar stappen tot het strand & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Restaurant
  • Bar
  • Roomservice
  • Fitness
  • Duikschool
  • Tennis,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 27 maart 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-12-23. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!