Inpak Deal zonvakantie Negril 🏝️ RIU Negril 9 Dagen €1453,-

Prijs (per persoon)€1453,-€1690,- -14%
Vertrek opMaandag 23 januari 2023
Verblijf9 Dagen
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Jamaica »  Negril »  Negril
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Korting winterzon vakantie Jamaica ☀ 9 Dagen in RIU Negril, Negril ☀ Inclusief vlucht en transfer € 1453,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 4 sterren hotel ☀ Inpak Deal zonvakantie Negril - Jamaica met vertrek op maandag 23 januari 2023 ☀ Veilig boeken bij TUI met repatriëring bij calamiteiten.

8.3

RIU Negril

9-daagse Zonvakantie naar Negril bij RIU Negril. Relaxen aan prachtig zandstrand, Overheerlijk eten, Zelfs de minibar is All Inclusive, Met sprankelende animatie, Big smiles in de kidsclub, Met aandacht voor mens en milieu & inclusief transfers.. Wie zin heeft in een laid back strandvakantie, swingende shows en écht vrolijke mensen, komt hier logeren. Dat betekent Italiaans dineren in het trendy ingerichte restaurant en plonzen in een van de drie verkoelende zwembaden. In een romantische bui? Maak dan een wandeling langs de kustlijn. Met een beetje geluk spot je een verstopte rog in het zeewater of sluit je een leuke deal voor een souvenirtje. En als de zon in de zee zakt, start de beach party aan Bloody Bay, het langgerekte zandstrand voor dit trendy hotel. Natuurlijk mét overheerlijke snacks, oneindig veel drankjes en big smiles van het entertainment team.

Inpak Deal zonvakantie Negril 🏝️ RIU Negril 9 Dagen €1453,-
Inpak Deal zonvakantie Negril 🏝️ RIU Negril 9 Dagen €1453,-
Inpak Deal zonvakantie Negril 🏝️ RIU Negril 9 Dagen €1453,-
Inpak Deal zonvakantie Negril 🏝️ RIU Negril 9 Dagen €1453,-

Vakantie highlights

 • Relaxen aan prachtig zandstrand, Overheerlijk eten, Zelfs de minibar is All Inclusive, Met sprankelende animatie, Big smiles in de kidsclub, Met aandacht voor mens en milieu & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

 • Zwembad
 • Restaurant
 • Bar
 • Entertainment
 • Fitness
 • Tennis
 • Windsurfen
 • Sauna,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 23 januari 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2023-01-14. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!