Zonnige vakantie Westen 🏝️ Melia Habana 9 Dagen €1934,-

Prijs€1934,-€2388,- -19%
Vertrek opWoensdag 15 maart 2023
Verblijf9 Dagen logies ontbijt
Accommodatie5 Sterren villa
Bestemming Cuba »  Westen »  Havana
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieTravelStore
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, repatriëring
Nu boeken bij TravelStore

Aanbieding vakantie Cuba ☀ 9 Dagen logies ontbijt in Melia Habana, Havana ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Vliegvakantie met vertrek vanaf Dusseldorf € 1934,-  ☀ Verblijf in 5 sterren villa ☀ Zonnige vakantie Westen - Cuba met vertrek op woensdag 15 maart 2023 ☀ Veilig boeken bij TravelStore met repatriëring bij calamiteiten.

6

Melia Habana

In de villa en diplomatieke wijk Miramar, direct aan zee. Een hotelbusdienst naar het oude centrum van Havana wordt 6 keer per dag aangeboden en is inbegrepen.

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Woensdag 15 maart 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TravelStore, op datum van publicatie: 2023-03-08. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!