Goedkope zonvakantie Cyprus. 🏝️ Columbia Beach Resort Executive Suites

Prijs (p.p.) €549,-€659,-  -17%
Vertrek opWoensdag 19 mei 2021
Verblijf4 Dagen ultra all inclusive
Accommodatie
Bestemming Cyprus »  Cyprus. »  Pissouri Bay
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorSunweb
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij Sunweb

Goedkope zonvakantie Cyprus ☀ 4 Dagen ultra all inclusive in Columbia Beach Resort Executive Suites, Pissouri Bay ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ € 549,- p.p. (op basis van 2 pers.) ☀ Prachtige ligging ☀ Verblijf in luxe executive suites ☀ Luxe uitstraling ☀ Goedkope zonvakantie Cyprus. met vertrek op woensdag 19 mei 2021 ☀ Veilig boeken bij Sunweb met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje.

8

Columbia Beach Resort Executive Suites

Columbia Beach Resort Executive Suites is gelegen naast het Columbia Beach Hotel en bevindt zich tussen de prachtige bergen en witte kliffen. Het resort heeft een idyllische charme en een echte Cypriotische architectuur. Met de mooie terracotta gekleurde dakpannen, bogen en raamluiken lijkt het net een klein dorpje. Tussen de verschillende gebouwen vind je het zwembad die eindeloos lang lijkt en de ligbedden hebben een natuurlijke schaduw van de palmbomen die verspreid over het resort staan. Maak een wandeling door de schitterende tuinen en geniet van de geur van jasmijn en olijven. In één van de luxe suites met comfortabele bedden en klassieke meubels zul je 's nachts weer helemaal opladen. Op je eigen balkon of terras heb je uitzicht op de tuin, het zwembad of de zee. Voor echte lokale gerechten kan je terecht bij het Apollos Restaurant, liever Italiaans? Geen probleem, kies van voor het Bacchus Italian Gourmet Restaurant. De avond sluit je af in de elegante Eros Bar.

Goedkope zonvakantie Cyprus. 🏝️ Columbia Beach Resort Executive Suites
Goedkope zonvakantie Cyprus. 🏝️ Columbia Beach Resort Executive Suites
Goedkope zonvakantie Cyprus. 🏝️ Columbia Beach Resort Executive Suites
Goedkope zonvakantie Cyprus. 🏝️ Columbia Beach Resort Executive Suites

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor hotel faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Woensdag 19 mei 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Sunweb, op datum van publicatie: 2021-03-25. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!