Last minute zonvakantie West Cyprus 🏝️ Elysium

Prijs (per persoon)€1177,-€1401,- -16%
Vertrek opMaandag 4 juli 2022
Verblijf8 Dagen
Accommodatie5 Sterren hotel
Bestemming Cyprus »  West Cyprus »  Paphos
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope zomervakantie Cyprus ☀ 8 Dagen in Elysium, Paphos ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ € 1177,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 5 sterren hotel ☀ Last minute zonvakantie West Cyprus - Cyprus met vertrek op maandag 4 juli 2022 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

9.8

Elysium

8-daagse Zonvakantie naar West Cyprus bij Elysium. Het luxe leven begint hier, Elke dag weer heerlijk eten, Hotel met koninklijke allure, Helemaal zen in de spa, Wordt het golfen of relaxen, Je hoort de zee al & inclusief transfers.. Elysium is voor levensgenieters. Kies voor topkwaliteit, luxe en stijl. De service is uitmuntend. Hier wordt aan alles gedacht. Start je dag met een voortreffelijk ontbijt in het Lemonia Piazza restaurant. Een geurig vers gezet kopje koffie drink je in Café Occidental. Bovendien krijg je hier het prachtige uitzicht er gratis bij. Een beetje last van stress? Bezoek het spacentrum en je voelt snel als herboren. Ook aan de kids is gedacht; van kindermaaltijd tot kinderclub. Het personeel van hotel Elysium bezorgt de hele familie een warm welkom en een vorstelijk verblijf.

Last minute zonvakantie West Cyprus 🏝️ Elysium
Last minute zonvakantie West Cyprus 🏝️ Elysium
Last minute zonvakantie West Cyprus 🏝️ Elysium
Last minute zonvakantie West Cyprus 🏝️ Elysium

Vakantie highlights

  • Het luxe leven begint hier, Elke dag weer heerlijk eten, Hotel met koninklijke allure, Helemaal zen in de spa, Wordt het golfen of relaxen, Je hoort de zee al & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Restaurant
  • Bar
  • Speeltuin
  • Tuin
  • Fitness
  • Duikschool
  • Tennis
  • Stoombad,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 4 juli 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-06-15. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!