Last minute vakantie Dubai 🏝️ Rixos Premium Dubai

Prijs (per persoon)€1715,-€2227,- -23%
Vertrek opZondag 28 augustus 2022
Verblijf8 Dagen logies ontbijt
Accommodatie5 Sterren hotel
Bestemming Verenigde Arabische Emiraten »  Dubai »  Jumeirah Beach
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieTravelStore
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TravelStore

Goedkope zomervakantie Verenigde Arabische Emiraten ☀ 8 Dagen logies ontbijt in Rixos Premium Dubai, Jumeirah Beach ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Vliegvakantie met vertrek vanaf Bremen ☀ € 1715,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 5 sterren hotel ☀ Last minute vakantie Dubai - Verenigde Arabische Emiraten met vertrek op zondag 28 augustus 2022 ☀ Veilig boeken bij TravelStore met geld terug garantie bij calamiteiten.

9

Rixos Premium Dubai

Direct aan het zandstrand van Jumeirah Beach met uitzicht op de Dubai Eye. Voor de deur ligt de bekende boulevard The Walk met restaurants, winkels en uitgaansgelegenheden. Het stadscentrum van...

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zondag 28 augustus 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TravelStore, op datum van publicatie: 2022-07-31. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!