Last minute zonvakantie Marsa Alam 🏝️ Hilton Marsa Alam Nubian Resort

Prijs (per persoon)€594,-€874,- -32%
Vertrek opVrijdag 9 december 2022
Verblijf8 Dagen
Accommodatie5 Sterren hotel
Bestemming Egypte »  Marsa Alam »  Marsa Alam
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope winterzon vakantie Egypte ☀ 8 Dagen in Hilton Marsa Alam Nubian Resort, Marsa Alam ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ € 594,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 5 sterren hotel ☀ Last minute zonvakantie Marsa Alam - Egypte met vertrek op vrijdag 9 december 2022 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

8.6

Hilton Marsa Alam Nubian Resort

8-daagse Zonvakantie naar Marsa Alam bij Hilton Marsa Alam Nubian Resort. Hier heb je altijd iets te doen, Duiken in prachtig koraalrif, Relaxen op het fijne strand, Afkoelen in een van de zwembaden, Animatieteam voor jong en oud, Hotel met eco-label (fair travel) & inclusief transfers.. Marhaba! Stap binnen in de elegante sfeer van Hilton Marsa Alam en proef de verrassende combinatie van luxe en de Oriëntaalse stijl. Hier heb je altijd iets te doen, verveling bestaat niet. Wat denk je van 's ochtends een les in belly dancing en 's middags relaxen op het strand? En sluit de dag af met een diner in één van de à la carte restaurants. Waar je ook voor kiest, vergeet in ieder geval niet een kijkje onder water te nemen, het rif is hier fantastisch voor duikers en snorkelaars. Ontdek het zelf!

Last minute zonvakantie Marsa Alam 🏝️ Hilton Marsa Alam Nubian Resort
Last minute zonvakantie Marsa Alam 🏝️ Hilton Marsa Alam Nubian Resort
Last minute zonvakantie Marsa Alam 🏝️ Hilton Marsa Alam Nubian Resort
Last minute zonvakantie Marsa Alam 🏝️ Hilton Marsa Alam Nubian Resort

Vakantie highlights

  • Hier heb je altijd iets te doen, Duiken in prachtig koraalrif, Relaxen op het fijne strand, Afkoelen in een van de zwembaden, Animatieteam voor jong en oud, Hotel met eco-label (fair travel) & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Restaurant
  • Bar
  • Entertainment
  • Speeltuin
  • Roomservice
  • Tuin
  • Fitness
  • Duikschool,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Vrijdag 9 december 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-11-24. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!