Last minute vakantie Rode Zee 🏝️ SUNRISE Grand Select Diamond Beach Resort

Prijs (per persoon)€1030,-€1471,- -30%
Vertrek opWoensdag 31 augustus 2022
Verblijf9 Dagen all inclusive
Accommodatie5 Sterren hotel
Bestemming Egypte »  Rode Zee »  Sharm El Sheikh
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieTravelStore
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TravelStore

Goedkope zomervakantie Egypte ☀ 9 Dagen all inclusive in SUNRISE Grand Select Diamond Beach Resort, Sharm El Sheikh ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Vliegvakantie met vertrek vanaf Dusseldorf ☀ € 1030,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 5 sterren hotel ☀ Last minute vakantie Rode Zee - Egypte met vertrek op woensdag 31 augustus 2022 ☀ Veilig boeken bij TravelStore met geld terug garantie bij calamiteiten.

9

SUNRISE Grand Select Diamond Beach Resort

Op een plateau op een heuvel met een prachtig uitzicht. Een zwemsteiger leidt naar het water. Naar het centrum is het ca. 15 km.

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Woensdag 31 augustus 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TravelStore, op datum van publicatie: 2022-08-03. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!