Goedkope zonvakantie Sharm el Sheikh 🏝️ Solymar Naama Bay

Prijs (per persoon)€713,-€859,- -17%
Vertrek opWoensdag 23 november 2022
Verblijf8 Dagen
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Egypte »  Sharm el Sheikh »  Na'ama Bay
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope zonvakantie Egypte ☀ 8 Dagen in Solymar Naama Bay, Na'ama Bay ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ € 713,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 4 sterren hotel ☀ Goedkope zonvakantie Sharm el Sheikh - Egypte met vertrek op woensdag 23 november 2022 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

9

Solymar Naama Bay

8-daagse Zonvakantie naar Sharm el Sheikh bij Solymar Naama Bay. Lekker kleinschalig, Met persoonlijke service, Terras met uitzicht, Deur uit, centrum in, En het strand op loopafstand, Hotel met eco-label (fair travel) & inclusief transfers.. De kamers zijn rondom het zwembad wat een knusse sfeer geeft. Het is heerlijk de dag te beginnen met een ontbijt op het terras met uitzicht over de baai. Terwijl Ahmed nog een keer koffie bijschenkt denk je aan de dag die voor je ligt. Het weer nodigt uit voor een dagje strand. Je kunt er lopend heen maar ook comfortabel met de shuttlebus. En na zo'n dag relaxen heb je energie genoeg opgedaan voor a 'night in town'.

Goedkope zonvakantie Sharm el Sheikh 🏝️ Solymar Naama Bay
Goedkope zonvakantie Sharm el Sheikh 🏝️ Solymar Naama Bay
Goedkope zonvakantie Sharm el Sheikh 🏝️ Solymar Naama Bay
Goedkope zonvakantie Sharm el Sheikh 🏝️ Solymar Naama Bay

Vakantie highlights

  • Lekker kleinschalig, Met persoonlijke service, Terras met uitzicht, Deur uit, centrum in, En het strand op loopafstand, Hotel met eco-label (fair travel) & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Bar
  • Entertainment
  • Speeltuin
  • Tuin,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Woensdag 23 november 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-09-12. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!