Korting vakantie Sharm el Sheikh 🏝️ Tropitel Na'ama Bay

Prijs (per persoon)€691,-€1016,- -32%
Vertrek opVrijdag 27 augustus 2021
Verblijf8 Dagen all inclusive
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Egypte »  Sharm el Sheikh »  Na'ama Bay
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope zomervakantie Egypte ☀ 8 Dagen all inclusive in Tropitel Na'ama Bay, Na'ama Bay ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Vliegvakantie met vertrek vanaf Eindhoven ☀ € 691,- per persoon ☀ Verblijf in 4 sterren hotel ☀ Korting vakantie Sharm el Sheikh - Egypte met vertrek op vrijdag 27 augustus 2021 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

7.4

Tropitel Na'ama Bay

Tropitel Na'ama Bay in Sharm el Sheikh is perfect voor een avondje stappen en gezellige drukte. Het centrum van Na'ama Bay is op loopafstand. Na het diner is het heerlijk om over de boulevard te wandelen en een terrasje te pakken. En die souvenirs, die kopen we wel op de terugweg naar het hotel. En morgen? Wat dacht je van relaxen op een ligbedje aan het zwembad met je favoriete drankje van een van de bars. Of mee doen aan beachvolleybal op het strand. Of ontdek de onderwaterwereld met al haar kleuren. Het maakt niet uit wat je kiest, je vakantie is toch net pas begonnen.

Korting vakantie Sharm el Sheikh 🏝️ Tropitel Na'ama Bay
Korting vakantie Sharm el Sheikh 🏝️ Tropitel Na'ama Bay
Korting vakantie Sharm el Sheikh 🏝️ Tropitel Na'ama Bay
Korting vakantie Sharm el Sheikh 🏝️ Tropitel Na'ama Bay

Faciliteiten accommodatie

  • In Egypte leef je buiten
  • Flaneer over de boulevard
  • Zo op het strand
  • Wel zo relaxed: All Inclusive
  • Frisse duik in het zwembad
  • Hoogtepunt: gezellig dakterras

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Vrijdag 27 augustus 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-07-10. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!