Last minute zonvakantie Cote d'Azur 🏝️ Soleil de St Tropez

Prijs (per persoon)€560,-€800,- -30%
Vertrek opZaterdag 24 september 2022
Verblijf8 Dagen
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Frankrijk »  Cote d'Azur »  Port Grimaud
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope zonvakantie Frankrijk ☀ 8 Dagen in Soleil de St Tropez, Port Grimaud ☀ € 560,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 4 sterren hotel ☀ Last minute zonvakantie Cote d'Azur - Frankrijk met vertrek op zaterdag 24 september 2022 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

7.5

Soleil de St Tropez

8-daagse Zonvakantie naar Cote d'Azur bij Soleil de St Tropez. Rustig gelegen in een groen park, Pal aan een kleine golfbaan, Het strand op loopafstand, Inclusief eten en drinken, Ter plaatse fietsen huren, Voor het fietspad langs de zee & inclusief transfers.. Het in Provencaalse stijl gebouwde hotel ligt perfect geïntegreerd in het vakantiedorp 'Les Parcs de Grimaud'. De weg over steken en je bent zo bij het strand. Leuke plaatsen in de directe omgeving: circa 7 kilometer van Sainte-Maxime en 10 kilometer van Saint-Tropez.

Last minute zonvakantie Cote d'Azur 🏝️ Soleil de St Tropez
Last minute zonvakantie Cote d'Azur 🏝️ Soleil de St Tropez
Last minute zonvakantie Cote d'Azur 🏝️ Soleil de St Tropez
Last minute zonvakantie Cote d'Azur 🏝️ Soleil de St Tropez

Vakantie highlights

  • Rustig gelegen in een groen park, Pal aan een kleine golfbaan, Het strand op loopafstand, Inclusief eten en drinken, Ter plaatse fietsen huren, Voor het fietspad langs de zee & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Bar
  • Tennis
  • Fietsverhuur
  • Huisdieren toegestaan,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 24 september 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-09-12. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!