Last minute zonvakantie Parijs 🏝️ Du Vieux Saule

Prijs (per persoon)€564,-€696,- -19%
Vertrek opDinsdag 6 december 2022
Verblijf8 Dagen logies ontbijt
Accommodatie3 Sterren hotel
Bestemming Frankrijk »  Parijs »  Parijs
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieTravelStore
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TravelStore

Goedkope winterzon vakantie Frankrijk ☀ 8 Dagen logies ontbijt in Du Vieux Saule, Parijs ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Vliegvakantie met vertrek vanaf Amsterdam ☀ € 564,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 3 sterren hotel ☀ Last minute zonvakantie Parijs - Frankrijk met vertrek op dinsdag 6 december 2022 ☀ Veilig boeken bij TravelStore met geld terug garantie bij calamiteiten.

6

Du Vieux Saule

Prima hotel en stijlvol gedecoreerd. Aan de rand van de gezellige wijk Le Marais, gelegen in een rustige straat. Gezellige bars en restaurants in de directe omgeving van het hotel. Nette en...

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Dinsdag 6 december 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TravelStore, op datum van publicatie: 2022-11-20. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!