Last minute zonvakantie Corfu 🏝️ TIME TO SMILE Saint Nicholas

Prijs (per persoon)€367,-€503,- -27%
Vertrek opZaterdag 14 mei 2022
Verblijf8 Dagen
Accommodatie4 Sterren appartement
Bestemming Griekenland »  Corfu »  Gouvia
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope zonvakantie Griekenland ☀ 8 Dagen in TIME TO SMILE Saint Nicholas, Gouvia ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ € 367,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 4 sterren appartement ☀ Last minute zonvakantie Corfu - Griekenland met vertrek op zaterdag 14 mei 2022 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

8.6

TIME TO SMILE Saint Nicholas

8-daagse Zonvakantie naar Corfu bij TIME TO SMILE Saint Nicholas. Moderne appartementen, Blij worden van fris design, Service met een SMILE, Proef de streek in het restaurant, Geschikt voor TUI Workation, Tip: huur een auto & inclusief transfers.. Beleef een top vakantie in de eerste TIME TO SMILE op Corfu! Na een grondige verbouwing is Saint Nicholas omgetoverd tot een modern complex waar het je aan niets zal ontbreken. De vernieuwde appartementen in natuurlijke kleuren hebben een inloopdouche, comfortabele bedden en moderne keuken. De heerlijke tuin en het prachtige uitzicht maken het genieten compleet. Je kunt natuurlijk zelf een kopje Nespresso koffie maken in je appartement maar het is ook leuk om bij de coffee bar iets nieuws te proberen en ondertussen te bedenken wat je die dag zult gaan doen. Relaxen bij het zwembad of huur een auto om meer van dit groene eiland te zien. En als je er zelf niet uitkomt is er altijd nog de Nederlandse service host die je graag helpt. Wil je een avond niet zelf koken? Schuif dan aan in het restaurant waar de heerlijkste Griekse gerechten worden geserveerd.

Last minute zonvakantie Corfu 🏝️ TIME TO SMILE Saint Nicholas
Last minute zonvakantie Corfu 🏝️ TIME TO SMILE Saint Nicholas
Last minute zonvakantie Corfu 🏝️ TIME TO SMILE Saint Nicholas
Last minute zonvakantie Corfu 🏝️ TIME TO SMILE Saint Nicholas

Vakantie highlights

  • Moderne appartementen, Blij worden van fris design, Service met een SMILE, Proef de streek in het restaurant, Geschikt voor TUI Workation, Tip: huur een auto & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Bar
  • Speeltuin
  • Tuin,

Corona informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 14 mei 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-04-13. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!