Aanbieding vakantie Karpathos 🏝️ Three Dolphins

Prijs (per persoon)€600,-€845,- -29%
Vertrek opMaandag 8 mei 2023
Verblijf8 Dagen
Accommodatie2 Sterren appartement
Bestemming Griekenland »  Karpathos »  Lefkos
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope vakantie Griekenland ☀ 8 Dagen in Three Dolphins, Lefkos ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ € 600,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 2 sterren appartement ☀ Aanbieding vakantie Karpathos - Griekenland met vertrek op maandag 8 mei 2023 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

8

Three Dolphins

8-daagse Zonvakantie naar Karpathos bij Three Dolphins. Lekker zen op Karpathos, Toplocatie: strand op 150 m, Gastvrijheid voorop, Basic, maar van alles voorzien, Lekkernijen in het restaurant, Zonnestralen op het balkon & inclusief transfers.. Met het strand voor de deur sta je hier zo met je voeten in het zand. Heerlijk bijkomen in het rustige en authentieke plaatsje Lefkos. Dat is wat een vakantie bij Three Dolphins betekent. Huur een auto en met genoeg mooie baaien en dorpjes verken je het prachtige Karpathos op eigen tempo.

Aanbieding vakantie Karpathos 🏝️ Three Dolphins
Aanbieding vakantie Karpathos 🏝️ Three Dolphins
Aanbieding vakantie Karpathos 🏝️ Three Dolphins
Aanbieding vakantie Karpathos 🏝️ Three Dolphins

Vakantie highlights

  • Lekker zen op Karpathos, Toplocatie: strand op 150 m, Gastvrijheid voorop, Basic, maar van alles voorzien, Lekkernijen in het restaurant, Zonnestralen op het balkon & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • ,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 8 mei 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-11-18. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!