Super zonvakantie Naxos 🏝️ Golden Coast

Prijs (per persoon)€435,-€713,- -39%
Vertrek opDonderdag 29 september 2022
Verblijf8 Dagen
Accommodatie2 Sterren appartement
Bestemming Griekenland »  Naxos »  Agios Prokopios
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope zonvakantie Griekenland ☀ 8 Dagen in Golden Coast, Agios Prokopios ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ € 435,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 2 sterren appartement ☀ Super zonvakantie Naxos - Griekenland met vertrek op donderdag 29 september 2022 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

8

Golden Coast

8-daagse Zonvakantie naar Cycladen bij Golden Coast. Warm welkom, Vriendelijk personeel, In no-time op het strand, Geniet van de zonsondergang, Sfeervolle inrichting, Mooie kamers & inclusief transfers.. In dit appartementencomplex op Naxos voel je je meteen thuis. Het vriendelijke personeel geeft je een warm welkom en wijst je graag naar je moderne kamer. Het hotel is sfeervol ingericht en heeft veel Griekse elementen. Zo voelt het extra als vakantie. Het strand is dicht bij, dus je wandelt er zo naartoe. Met je tenen in het zand breng je hier lekker de dag door. 's Avonds geniet je er van de zonsondergang.

Super zonvakantie Naxos 🏝️ Golden Coast
Super zonvakantie Naxos 🏝️ Golden Coast
Super zonvakantie Naxos 🏝️ Golden Coast
Super zonvakantie Naxos 🏝️ Golden Coast

Vakantie highlights

  • Warm welkom, Vriendelijk personeel, In no-time op het strand, Geniet van de zonsondergang, Sfeervolle inrichting, Mooie kamers & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • ,

Corona informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Donderdag 29 september 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-05-29. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!