Top vakantie Naxos 🏝️ Naxos Resort

Prijs (per persoon)€852,-€1121,- -24%
Vertrek opMaandag 12 september 2022
Verblijf8 Dagen
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Griekenland »  Naxos »  Naxos stad
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope vakantie Griekenland ☀ 8 Dagen in Naxos Resort, Naxos stad ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ € 852,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 4 sterren hotel ☀ Top vakantie Naxos - Griekenland met vertrek op maandag 12 september 2022 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

8.1

Naxos Resort

8-daagse Zonvakantie naar Cycladen bij Naxos Resort. Slippers aan, hop het strand op, Snuffelen in het centrum, Gezellige bar bij zwembad, Smullen van goed ontbijtbuffet, Kroon voor kwaliteit en service, Hier krijg je waar voor je geld & inclusief transfers.. Dit hotel is absoluut één van de betere hotels op Naxos. Vanuit het hotel lig je zo op het St. George strand en loop je het fijne centrum in. Dit hotel heeft een klassieke en intieme sfeer en het personeel staat altijd voor je klaar. Na een fijn ontbijtbuffet is het tijd om plannen te maken, een dag strand, slenteren door het centrum of een lekkere dag aan het zwembad? Dit is vakantie vieren.

Top vakantie Naxos 🏝️ Naxos Resort
Top vakantie Naxos 🏝️ Naxos Resort
Top vakantie Naxos 🏝️ Naxos Resort
Top vakantie Naxos 🏝️ Naxos Resort

Vakantie highlights

  • Slippers aan, hop het strand op, Snuffelen in het centrum, Gezellige bar bij zwembad, Smullen van goed ontbijtbuffet, Kroon voor kwaliteit en service, Hier krijg je waar voor je geld & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Bar
  • Speeltuin
  • Tuin
  • Fitness
  • Sauna
  • Stoombad,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 12 september 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-06-14. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!