Zonovergoten zonvakantie Samos 🏝️ Agrilionas 8 Dagen €497,-

Prijs (per persoon)€497,-€592,- -16%
Vertrek opDinsdag 25 april 2023
Verblijf8 Dagen logies
Accommodatie3 Sterren appartement
Bestemming Griekenland »  Samos »  Kambos Votsalakia
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieTravelStore
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, repatriëring
Nu boeken bij TravelStore

Earlybird aanbieding zonvakantie Griekenland ☀ 8 Dagen logies in Agrilionas, Kambos Votsalakia ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Vliegvakantie met vertrek vanaf Amsterdam € 497,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 3 sterren appartement ☀ Zonovergoten zonvakantie Samos - Griekenland met vertrek op dinsdag 25 april 2023 ☀ Veilig boeken bij TravelStore met repatriëring bij calamiteiten.

7

Agrilionas

De gemoedelijke appartementen van Agrilionas zijn gelegen in een mooie tuin met verschillende vruchtbomen. De appartementen zijn ruim, schoon en hebben een basic inrichting. Tel daar de fijne...

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Dinsdag 25 april 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TravelStore, op datum van publicatie: 2023-01-15. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!