Lekker goedkoop! vakantie Samos 🏝️ Kokkari Beach Hotel

Prijs (per persoon)€437,-€694,- -37%
Vertrek opVrijdag 30 september 2022
Verblijf8 Dagen
Accommodatie3 Sterren hotel
Bestemming Griekenland »  Samos »  Kokkari
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope vakantie Griekenland ☀ 8 Dagen in Kokkari Beach Hotel, Kokkari ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ € 437,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 3 sterren hotel ☀ Lekker goedkoop! vakantie Samos - Griekenland met vertrek op vrijdag 30 september 2022 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

7

Kokkari Beach Hotel

8-daagse Zonvakantie naar Samos bij Kokkari Beach Hotel. Deur uit, centrum in, En zó op het strand, Kleurrijk en traditioneel hotel, Met een fijn zwembad, Restaurant aan zee, Of een drankje in de Taj Mahal bar & inclusief transfers.. Wat een heerlijke plek. Via de kustweg gescheiden van het kiezelstrand van Kokkari ligt het knusse Kokkari Beach Hotel. De ongedwongen sfeer en gastvrijheid zorgen voor een instant vakantiegevoel. De fijne kamers en het goede ontbijt maken dit vakantiegevoel helemaal af. Dit hotel brengt letterlijk kleur aan jouw vakantie. Verse vis vindt je in het restaurant Galazio en helemaal zen worden kan in de Tjaj Mahal beach bar. Vanuit dit hotel loop je zo naar de gezellige haven. De witte huizen met blauwe accenten en kleine restaurants geven je een echt dorpsgevoel. Vooral in de avond komt dit dorp tot leven, de geur van de Griekse keuken komt je al snel tegemoet. Ervaar hier het Griekse, goede leven.

Lekker goedkoop! vakantie Samos 🏝️ Kokkari Beach Hotel
Lekker goedkoop! vakantie Samos 🏝️ Kokkari Beach Hotel
Lekker goedkoop! vakantie Samos 🏝️ Kokkari Beach Hotel
Lekker goedkoop! vakantie Samos 🏝️ Kokkari Beach Hotel

Vakantie highlights

  • Deur uit, centrum in, En zó op het strand, Kleurrijk en traditioneel hotel, Met een fijn zwembad, Restaurant aan zee, Of een drankje in de Taj Mahal bar & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Restaurant
  • Bar,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Vrijdag 30 september 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-06-05. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!