Lekker goedkoop! zonvakantie Skiathos 🏝️ Alkyon

Prijs (per persoon)€720,-€1014,- -29%
Vertrek opVrijdag 5 mei 2023
Verblijf8 Dagen
Accommodatie3 Sterren hotel
Bestemming Griekenland »  Skiathos »  Skiathos stad
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope meivakantie Griekenland ☀ 8 Dagen in Alkyon, Skiathos stad ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ € 720,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 3 sterren hotel ☀ Lekker goedkoop! zonvakantie Skiathos - Griekenland met vertrek op vrijdag 5 mei 2023 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

7

Alkyon

8-daagse Zonvakantie naar Skiathos bij Alkyon. In het sfeervolle Skiathos-stad, Goede locatie vlak bij de haven, Ontbijten met een mooi uitzicht, Genoeg te doen op loopafstand, Een slaapmutsje op het terras, En dan slapen in een prima kamer & inclusief transfers.. Hotel Alkyon heeft een zeer centrale ligging vlak bij de haven van Skiathos stad. Vanaf het ontbijtrestaurant heb je een geweldig uitzicht over deze haven, een prima begin van je dag!

Lekker goedkoop! zonvakantie Skiathos 🏝️ Alkyon
Lekker goedkoop! zonvakantie Skiathos 🏝️ Alkyon
Lekker goedkoop! zonvakantie Skiathos 🏝️ Alkyon
Lekker goedkoop! zonvakantie Skiathos 🏝️ Alkyon

Vakantie highlights

  • In het sfeervolle Skiathos-stad, Goede locatie vlak bij de haven, Ontbijten met een mooi uitzicht, Genoeg te doen op loopafstand, Een slaapmutsje op het terras, En dan slapen in een prima kamer & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Restaurant
  • Bar
  • Roomservice
  • Fietsverhuur,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Vrijdag 5 mei 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-11-01. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!