Super zonvakantie Thassos 🏝️ Makryammos Bungalows

Prijs (p/p)€756,-€804,- -6%
Vertrek opDinsdag 21 september 2021
Verblijf8 Dagen
Accommodatie4 Sterren bungalow
Bestemming Griekenland »  Thassos »  Makryammos
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope zonvakantie Griekenland ☀ 8 Dagen in Makryammos Bungalows, Makryammos ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Vliegvakantie met vertrek vanaf Amsterdam ☀ € 756,- p/p ☀ Verblijf in 4 sterren bungalow ☀ Super zonvakantie Thassos - Griekenland met vertrek op dinsdag 21 september 2021 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

9

Makryammos Bungalows

In een rustige en groene omgeving, direct aan een privé strand in Thassos ligt Makryammos Bungalows. Net een klein dorp. Wanneer je aan komt rijden krijg je gelijk dat gevoel van thuiskomen. Kinderen vermaken zich in en rondom het zwembad, terwijl je op het fijne terras bij het restaurant geniet van je heerlijke ontbijt en het uitzicht op zee. En voor wie zin heeft in een uitstapje is Thassos-stad, met haar historische bezienswaardigheden en gezellige terrasjes, op slechts een paar kilometer van het hotel te vinden. Je kan er zelfs met een bootje naartoe. De bungalows van Makryammos zijn modern en fris ingericht. Perfect voor een gezin, iedereen past er met gemak in!

Super zonvakantie Thassos 🏝️ Makryammos Bungalows
Super zonvakantie Thassos 🏝️ Makryammos Bungalows
Super zonvakantie Thassos 🏝️ Makryammos Bungalows
Super zonvakantie Thassos 🏝️ Makryammos Bungalows

Faciliteiten accommodatie

  • Lichte, sfeervolle bungalows
  • Net een dorpje
  • Kinderen meer dan welkom
  • Heerlijk ontbijten én dineren
  • Eigen plekje in de natuur
  • Strand aan je voeten
  • Verbluffend uitzicht op zee

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Dinsdag 21 september 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-06-10. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!