Geweldige vakantie Baai Van Napels 🏝️ 8-daagse rondreis Bella Italia

Prijs (per persoon)€718,-€1355,- -47%
Vertrek opDinsdag 10 oktober 2023
Verblijf8 Dagen
AccommodatieHotel
Bestemming Italië »  Baai Van Napels »  Massa Lubrense
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope herfstvakantie Italië ☀ 8 Dagen in 8-daagse rondreis Bella Italia, Massa Lubrense ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ € 718,-  (per persoon) ☀ Geweldige vakantie Baai Van Napels - Italië met vertrek op dinsdag 10 oktober 2023 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

7.9

8-daagse rondreis Bella Italia

8-daagse rondreis Bella Italia. Groepsreis, NL-sprekende reisleiding, Op ontdekking vanuit één hotel, Incl. entree Pompeï en Vesuvius, Stapje terug in de tijd in Pompeï, De Amalfikust... adembenenemd & inclusief transfers.. Een vakantie in Italië is altijd een goed idee. Je wordt meegenomen naar het schilderachtige Sorrento en ontdekt het bedrijvige Napels, stad van de Pizza Margherita. Je bekijkt het eens door as en puin bedolven Pompeï aan de voet van de Vesuviusvulkaan. Indrukwekkend! En dan een tocht langs de idyllische Amalfikust, uitgeroepen tot de mooiste kustlijn van Europa en vermeld op de UNESCO werelderfgoedlijst. Ruige rotsen, tal van verscholen baaien en kleurrijke dorpjes die tegen de kliffen lijken geplakt. En vaar je mee naar het eiland Capri? Salute, op het mooie leven in Italië!

Geweldige vakantie Baai Van Napels 🏝️ 8-daagse rondreis Bella Italia
Geweldige vakantie Baai Van Napels 🏝️ 8-daagse rondreis Bella Italia
Geweldige vakantie Baai Van Napels 🏝️ 8-daagse rondreis Bella Italia
Geweldige vakantie Baai Van Napels 🏝️ 8-daagse rondreis Bella Italia

Vakantie highlights

  • Groepsreis, NL-sprekende reisleiding, Op ontdekking vanuit één hotel, Incl. entree Pompeï en Vesuvius, Stapje terug in de tijd in Pompeï, De Amalfikust... adembenenemd & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • ,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Dinsdag 10 oktober 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-11-20. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!