Last minute zonvakantie Napels 🏝️ Grand Europa

Prijs (per persoon)€477,-€795,- -40%
Vertrek opWoensdag 23 november 2022
Verblijf8 Dagen logies
Accommodatie3 Sterren hotel
Bestemming Italië »  Napels »  Napels
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieTravelStore
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TravelStore

Goedkope zonvakantie Italië ☀ 8 Dagen logies in Grand Europa, Napels ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Vliegvakantie met vertrek vanaf Amsterdam ☀ € 477,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 3 sterren hotel ☀ Last minute zonvakantie Napels - Italië met vertrek op woensdag 23 november 2022 ☀ Veilig boeken bij TravelStore met geld terug garantie bij calamiteiten.

6

Grand Europa

Hotel Grand Europa is gevestigd in een prachtig 19e eeuws gebouw en heeft een zeer centrale ligging in het hart van de stad. het hotel is gelegen naast het treinstation van Napoli Piazza...

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Woensdag 23 november 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TravelStore, op datum van publicatie: 2022-10-27. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!