TIP zonvakantie Sicilië 🏝️ 8-daagse rondreis Highlights van Sicilië

Prijs (per persoon)€545,-€838,- -35%
Vertrek opMaandag 10 oktober 2022
Verblijf8 Dagen
AccommodatieHotel
Bestemming Italië »  Sicilië »  Agrigento
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope herfstvakantie Italië ☀ 8 Dagen in 8-daagse rondreis Highlights van Sicilië, Agrigento ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ € 545,-  (per persoon) ☀ TIP zonvakantie Sicilië - Italië met vertrek op maandag 10 oktober 2022 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

8.9

8-daagse rondreis Highlights van Sicilië

8-daagse rondreis Highlights van Sicilië. Groepsreis, NL-sprekende reisleiding, Verlenging mogelijk, Op eilandverkenning door Sicilië, Onder andere Palermo en Taormina, Tip: excursie naar de Etnavulkaan & inclusief transfers.. Ontdek de vele verborgen schatten van Sicilië. Want op dit prachtige eiland onder de laars van Italië vind je vele overblijfselen van oude beschavingen, unieke flora, de Etna vulkaan en pittoreske vissersplaatsjes. Onder leiding van deskundige reisleiding bezoek je de levendige en schitterend gelegen stad Taormina, de vissersplaats Cefalù, de 'gelukkige stad' Palermo, Agrigento met de Griekse tempelruïnes en het fascinerende Syracuse. En natuurlijk is er ook tijd om op terrasjes te genieten van de sfeer en een goed glas wijn van Siciliaanse bodem. Kortom op Sicilië bekruipt je dat échte vakantiegevoel!

TIP zonvakantie Sicilië 🏝️ 8-daagse rondreis Highlights van Sicilië
TIP zonvakantie Sicilië 🏝️ 8-daagse rondreis Highlights van Sicilië
TIP zonvakantie Sicilië 🏝️ 8-daagse rondreis Highlights van Sicilië
TIP zonvakantie Sicilië 🏝️ 8-daagse rondreis Highlights van Sicilië

Vakantie highlights

  • Groepsreis, NL-sprekende reisleiding, Verlenging mogelijk, Op eilandverkenning door Sicilië, Onder andere Palermo en Taormina, Tip: excursie naar de Etnavulkaan & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • ,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 10 oktober 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-06-16. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!