Goedkope zonvakantie Veneto 🏝️ Del Garda Village & Camping

Prijs (p.p.) €291,-€477,-  -39%
Vertrek opWoensdag 15 september 2021
Verblijf8 Dagen
Accommodatie4 Sterren villa's
Bestemming Italië »  Veneto »  Peschiera del Garda
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope zonvakantie Italië ☀ 8 Dagen in Del Garda Village & Camping, Peschiera del Garda ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Vliegvakantie met vertrek vanaf Amsterdam ☀ € 291,- p.p. (op basis van 2 pers.) ☀ Verblijf in 4 sterren Villa's ☀ Goedkope zonvakantie Veneto met vertrek op woensdag 15 september 2021 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje.

8.5

Del Garda Village & Camping

Een verzorgde camping, van alle gemakken voorzien. Op de camping staan veel bomen, waardoor er veel schaduw is. Vanaf Del Garda Village & Camping loop je met een kleine omweg in ca. 10 minuten naar het meer. Op de camping vind je twee zwembaden waarvan een met waterglijbanen, een speeltuin en vele sportactiviteiten. Het animatieteam van de camping organiseert activiteiten voor jong en oud. Daarnaast organiseert TUI in de zomervakantie voetbalclinics op het voetbalveld naast de camping. Dat wordt ultiem genieten en plezier maken met het hele gezin. Trouwens, over kinderen gesproken: een dagje naar themapark Gardaland of Canevaworld, daar doe je ze pas echt een plezier mee.

Goedkope zonvakantie Veneto 🏝️ Del Garda Village & Camping
Goedkope zonvakantie Veneto 🏝️ Del Garda Village & Camping
Goedkope zonvakantie Veneto 🏝️ Del Garda Village & Camping
Goedkope zonvakantie Veneto 🏝️ Del Garda Village & Camping

Faciliteiten accommodatie

  • Exclusief bij TUI
  • Met uitzicht over het Gardameer
  • 's Avonds lekker pizza eten
  • Gerenoveerde bungalows I Tigli
  • De kids ravotten in het zwembad
  • Boek nu de TUI Voetbalclinic

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor hotel faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Woensdag 15 september 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-03-25. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!