Goedkope zonvakantie Veneto 🏝️ Tivoli

Prijs (p/p)€464,-€875,- -47%
Vertrek opWoensdag 18 augustus 2021
Verblijf7 Dagen logies en ontbijt
Accommodatie2 Sterren hotel
Bestemming Italië »  Veneto »  Venetie
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatiePrijsVrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij PrijsVrij

Goedkope zomervakantie Italië ☀ 7 Dagen logies en ontbijt in Tivoli, Venetie ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Vliegvakantie met vertrek vanaf Amsterdam ☀ € 464,- p/p ☀ Verblijf in 2 sterren hotel ☀ Goedkope zonvakantie Veneto met vertrek op woensdag 18 augustus 2021 ☀ Veilig boeken bij PrijsVrij met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje.

7

Tivoli

Het hotel beschikt over een receptie met kluisjes, lounge en ontbijtrestaurant. Tevens heeft het hotel een prachtige zonnige tuin met tafels en stoelen. Keurig hotel met een prachtige tuin. Het hotel is zeer centraal gelegen. De kamers zijn in Venetiaanse stijl ingericht. De kamers zijn mooi ingericht in Venetiaanse stijl en voorzien van telefoon, tv en airconditioning. Badkamer met douche, toilet en föhn.

Goedkope zonvakantie Veneto 🏝️ Tivoli
Goedkope zonvakantie Veneto 🏝️ Tivoli
Goedkope zonvakantie Veneto 🏝️ Tivoli
Goedkope zonvakantie Veneto 🏝️ Tivoli

Faciliteiten accommodatie

  • Airconditioning
  • Receptie 24-uurs
  • Kluisje
  • Bar(s)
  • Internethoek
  • WiFi
  • Roomservice

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Woensdag 18 augustus 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder PrijsVrij, op datum van publicatie: 2021-04-04. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!