Hete deal vakantie Dubrovnik 🏝️ Komodor 8 Dagen €651,-

Prijs (per persoon)€651,-€794,- -18%
Vertrek opMaandag 15 mei 2023
Verblijf8 Dagen logies ontbijt
Accommodatie3 Sterren hotel
Bestemming Kroatië »  Dubrovnik »  Dubrovnik
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieTravelStore
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, repatriëring
Nu boeken bij TravelStore

Stuntprijs vakantie Kroatië ☀ 8 Dagen logies ontbijt in Komodor, Dubrovnik ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Vliegvakantie met vertrek vanaf Dusseldorf € 651,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 3 sterren hotel ☀ Hete deal vakantie Dubrovnik - Kroatië met vertrek op maandag 15 mei 2023 ☀ Veilig boeken bij TravelStore met repatriëring bij calamiteiten.

8

Komodor

Direct aan de boulevard in Lapad Bay met een kiezelstrand. De historische oude binnenstad van Dubrovnik ligt op ca. 3 km.

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 15 mei 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TravelStore, op datum van publicatie: 2023-03-01. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!