Last minute vakantie Istrië 🏝️ Aurora Plava Laguna

Prijs (per persoon)€769,-€827,- -7%
Vertrek opDinsdag 5 juli 2022
Verblijf8 Dagen
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Kroatië »  Istrië »  Umag
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope zomervakantie Kroatië ☀ 8 Dagen in Aurora Plava Laguna, Umag ☀ € 769,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 4 sterren hotel ☀ Last minute vakantie Istrië - Kroatië met vertrek op dinsdag 5 juli 2022 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

8.2

Aurora Plava Laguna

8-daagse Zonvakantie naar Istrië bij Aurora Plava Laguna. Smullen bij het All Inclusive buffet, Het strand voor de deur, Kom in actie met de animatie, Plonzen in het zwembad, Vanaf hier fijne tripjes maken, Erkend met duurzaamheidslabel. Het All Inclusive hotel Aurora Plava Laguna in Umag biedt een fantastische mogelijkheid om tot rust te komen en is direct aan het strand gelegen. Je hoeft je zeker niet te vervelen, want het hotel biedt activiteiten als tennis, badminton en fietsen. Het centrum van Umag is op 3 kilometer en is daarom prima op de fiets te bereiken. Ook zijn er verschillende restaurants met showcooking en daarnaast zijn er ook snacks en drankjes bij het zwembad te verkrijgen.

Last minute vakantie Istrië 🏝️ Aurora Plava Laguna
Last minute vakantie Istrië 🏝️ Aurora Plava Laguna
Last minute vakantie Istrië 🏝️ Aurora Plava Laguna
Last minute vakantie Istrië 🏝️ Aurora Plava Laguna

Vakantie highlights

  • Smullen bij het All Inclusive buffet, Het strand voor de deur, Kom in actie met de animatie, Plonzen in het zwembad, Vanaf hier fijne tripjes maken, Erkend met duurzaamheidslabel

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Restaurant
  • Bar
  • Entertainment
  • Roomservice
  • Tuin
  • Tennis
  • Fietsverhuur,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Dinsdag 5 juli 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-06-18. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!