Korting vakantie Noord Dalmatië 🏝️ Solaris Camping Resort

Prijs (per persoon)€1387,-€1613,- -14%
Vertrek opDinsdag 30 augustus 2022
Verblijf8 Dagen logies
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Kroatië »  Noord Dalmatië »  Sibenik
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieTravelStore
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TravelStore

Goedkope zomervakantie Kroatië ☀ 8 Dagen logies in Solaris Camping Resort, Sibenik ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Vliegvakantie met vertrek vanaf Dusseldorf ☀ € 1387,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 4 sterren hotel ☀ Korting vakantie Noord Dalmatië - Kroatië met vertrek op dinsdag 30 augustus 2022 ☀ Veilig boeken bij TravelStore met geld terug garantie bij calamiteiten.

8

Solaris Camping Resort

Midden in de prachtige natuur van een dennenbos en pijnbomen. 100 m van de kust met kiezelstrand en 6 km van het centrum van Sibenik met enkele restaurants, bars, winkels en uitgaansgelegenheden....

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Dinsdag 30 augustus 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TravelStore, op datum van publicatie: 2022-07-18. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!