Goedkoop op vakantie Malediven 🏝️ TUI BLUE Olhuveli

Prijs (per persoon)€2217,-€2491,- -11%
Vertrek opZondag 12 september 2021
Verblijf9 Dagen
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Malediven »  Malediven »  Zuid-Male Atol
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope vakantie Malediven ☀ 9 Dagen in TUI BLUE Olhuveli, Zuid-Male Atol ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Vliegvakantie met vertrek vanaf Amsterdam ☀ € 2217,- per persoon ☀ Verblijf in 4 sterren hotel ☀ Goedkoop op vakantie Malediven - Malediven met vertrek op zondag 12 september 2021 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

7

TUI BLUE Olhuveli

Met de coole speedboot kom je aan bij hotel TUI BLUE Olhuveli op de Malediven. Je eerste indruk? Wauw! Zó had je de Malediven voorgesteld. Een azuurblauwe oceaan en een witter dan wit zandstand. Én geen spelende kinderen tussen de palmbomen. Plons in de oceaan tussen de kleurrijke nemo's om af te koelen. Of in je eigen privé zwembad. Hoe heerlijk is dat? In de verte hoor je het enthousiaste TUI BLUE team beach volleybal spelen. En is de chef-kok bezig om de catch of the day klaar te maken. Dat wordt smullen vanavond. Maar eerst bij de gezellige barman een vakantie cocktail bestellen. Dit is vakantie!

Goedkoop op vakantie Malediven 🏝️ TUI BLUE Olhuveli
Goedkoop op vakantie Malediven 🏝️ TUI BLUE Olhuveli
Goedkoop op vakantie Malediven 🏝️ TUI BLUE Olhuveli
Goedkoop op vakantie Malediven 🏝️ TUI BLUE Olhuveli

Faciliteiten accommodatie

  • TUI BLUE For Two
  • Fijn: alleen volwassenen
  • Slippers aan, hop 't strand op
  • Kies uit 1 van de 5 restaurants
  • Villa op het strand of op zee
  • Wakker worden met geruis van de zee

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zondag 12 september 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-08-06. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!