Zonnige vakantie Miladhunmadulu Dhekunuburi 🏝️ Noku Maldives 8 Dagen €4392,-

Prijs (per persoon)€4392,-€5167,- -15%
Vertrek opDinsdag 14 maart 2023
Verblijf8 Dagen logies ontbijt
Accommodatie5 Sterren hotel
Bestemming Malediven »  Miladhunmadulu Dhekunuburi »  Kudafunafaru
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieTravelStore
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, repatriëring
Nu boeken bij TravelStore

Stuntprijs vakantie Malediven ☀ 8 Dagen logies ontbijt in Noku Maldives, Kudafunafaru ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Vliegvakantie met vertrek vanaf Brussel Zaventem € 4392,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 5 sterren hotel ☀ Zonnige vakantie Miladhunmadulu Dhekunuburi - Malediven met vertrek op dinsdag 14 maart 2023 ☀ Veilig boeken bij TravelStore met repatriëring bij calamiteiten.

8

Noku Maldives

Locatie:Dit resort bevindt zich in Noonu-atol, direct aan het strand.Faciliteiten:De gasten verblijven in de aantrekkelijke ambiance van de 50 kamers. Het vriendelijke personeel aan de...

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Dinsdag 14 maart 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TravelStore, op datum van publicatie: 2023-03-04. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!