Last minute zonvakantie Gozo 🏝️ Grand Hotel Gozo

Prijs (per persoon)€762,-€929,- -18%
Vertrek opWoensdag 13 juli 2022
Verblijf8 Dagen
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Malta »  Gozo »  Mgarr
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope zomervakantie Malta ☀ 8 Dagen in Grand Hotel Gozo, Mgarr ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ € 762,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 4 sterren hotel ☀ Last minute zonvakantie Gozo - Malta met vertrek op woensdag 13 juli 2022 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

7.8

Grand Hotel Gozo

8-daagse Zonvakantie naar Gozo bij Grand Hotel Gozo. Een kopje koffie in de ochtendzon, Voel je thuis in de relaxte sfeer, Vanavond vis of pasta?, In de groene heuvels van Gozo, Vlak bij de kleurrijke jachthaven, Wandelend het eiland ontdekken & inclusief transfers.. Als je met de boot aan komt varen zie je het al liggen. Op Malta's kleine zustereiland Gozo steekt Hotel Grand er boven op de heuvels bij de haven van Mgarr duidelijk uit. In de haven heerst een levendige sfeer. Daarom voelt het bij het hotel zo aangenaam kalm. Gozo verkennen is wat je hier brengt, maar je ontdekt ook al snel dat je graag "thuis" blijft. Je hebt smakelijk eten, kan lekker niksen of een boekje lezen aan het zwembad, uren turen over de zee, genieten van alle goede zorgen...

Last minute zonvakantie Gozo 🏝️ Grand Hotel Gozo
Last minute zonvakantie Gozo 🏝️ Grand Hotel Gozo
Last minute zonvakantie Gozo 🏝️ Grand Hotel Gozo
Last minute zonvakantie Gozo 🏝️ Grand Hotel Gozo

Vakantie highlights

  • Een kopje koffie in de ochtendzon, Voel je thuis in de relaxte sfeer, Vanavond vis of pasta?, In de groene heuvels van Gozo, Vlak bij de kleurrijke jachthaven, Wandelend het eiland ontdekken & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Bar
  • Roomservice
  • Duikschool,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Woensdag 13 juli 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-06-14. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!