Heerlijke zonvakantie Malta 🏝️ Be Hotel

Prijs (per persoon)€737,-€1316,- -44%
Vertrek opWoensdag 28 september 2022
Verblijf8 Dagen logies ontbijt
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Malta »  Malta »  St. Julians
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieTravelStore
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TravelStore

Goedkope zonvakantie Malta ☀ 8 Dagen logies ontbijt in Be Hotel, St. Julians ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Vliegvakantie met vertrek vanaf Dusseldorf ☀ € 737,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 4 sterren hotel ☀ Heerlijke zonvakantie Malta - Malta met vertrek op woensdag 28 september 2022 ☀ Veilig boeken bij TravelStore met geld terug garantie bij calamiteiten.

7

Be Hotel

Het moderne be.HOTEL is gunstig gelegen in het Bay Street Tourist Complex en op slechts enkele meters van het zandstrand van St George's Bay met blauwe vlag en het bruisende nachtleven van St....

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Woensdag 28 september 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TravelStore, op datum van publicatie: 2022-07-19. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!